Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt puţin mai agresiv, întotdeauna m-am dat la jucători”. Leo Strizu, discurs halucinant după ce a fost acuzat că şi-a agresat jucătorii: ”Articol comandat”

”Sunt puţin mai agresiv, întotdeauna m-am dat la jucători”. Leo Strizu, discurs halucinant după ce a fost acuzat că şi-a agresat jucătorii: ”Articol comandat”

FCSB

Comentarii

Miercuri, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu FC Botoşani, FCSB l-a prezentat oficial pe noul antrenor principal, Leo Strizu (55 de ani). Printre alte subiecte, noul tehnician al vicecampioanei a fost întrebat şi despre acuzaţiile lansate la adresa sa de Andrei Pavelescu.

După o lună de ”căutări” pentru un nou antrenor, FCSB a ales cea mai la îndemână variantă şi l-a trecut pe Leo Strizu principal în acte, pentru ca Mihai Pintilii să îşi poată continua treaba.

Noul tehnician a fost prezentat oficial în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu FC Botoşani şi a oferit o serie de declaraţii în legătură cu noul său post.

Printre diversele subiecte, Strizu a fost întrebat şi despre acuzaţiile lansate de fostul său jucător Andrei Pavelescu, care susţine că a fost agresat fizic de antrenorul său, care ar fi obişnuit să îşi bată toţi fotbaliştii.

Noul principal de la FCSB a recunoscut că ”se dădea” la jucători şi că este ”agresiv”, dar a negat spusele lui Pavelescu şi l-a atacat pe acesta, sugerând că declaraţiile sale provin din faptul că nu ar fi fost un jucător foarte bun.

Leo Strizu, discurs halucinant după ce a fost acuzat că şi-a agresat jucătorii

A fost un articol comandat. Chiar mă bucur, aceste repercursiuni... Pavelescu, un jucător de mâna a şasea. De ce nu întrebaţi jucătorii Toşca, Vătăjelu, Iacob, Filip, întrebaţi-i care a fost relaţia mea cu ei.

Am fost şi sunt un antrenor dur, pentru că vreau prea mult. Orice antrenor care doreşte prea mult pune presiune. Nu are de ce repercursiuni, ce repercursiuni?

Dacă tot mă întrebaţi de Pavelescu, puneţi mâna pe telefon şi întrebaţi-i pe cei care au fost la echipa naţională. Întrebaţi-l pe Pavelescu dacă era în lot la 16 ani ca ei?

Întotdeauna m-am dat la jucătorii care o duceau greu. Dacă nu juca, de ce să mă cert cu el? Mă dădeam la ei, aveau 17-18 ani, mă interesa să îi promovez.

Aaa, că sunt eu puţin mai agresiv, aşa am fost şi ca jucător. (n.r. v-aţi schimbat?) Treningul e nou. Şi caracterul l-am schimbat.

Nu ştiu dacă am fost jucător modest sau bun, dar pe unde am fost mi-am făcut datoria”, a declarat Leo Strizu.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare