Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele cuvinte ale noului antrenor de la FCSB, Leo Strizu: ”Patronul a apelat la seviciile mele. E o surpriză”. Ce rol va avea Pintilii

Primele cuvinte ale noului antrenor de la FCSB, Leo Strizu: ”Patronul a apelat la seviciile mele. E o surpriză”. Ce rol va avea Pintilii

FCSB

Comentarii

Leo Strizu a fost numit de Gigi Becali drept noul antrenor principal al celor de la FCSB şi a susţinut prima sa conferinţă din această postură. Înaintea reluării campionatului, noul şef al băncii tehnice a roş-albaştrilor a clarificat câteva aspecte importante.

Primele cuvinte ale noului antrenor de la FCSB, Leo Strizu: ”Mă simt confortabil în această poziţie”. Ce rol va avea Pintilii

Unul dintre acestea este cum a ajuns să fie ales de Gigi Becali ca înlocuitor pentru Nicolae Dică. Acesta s-a arătat surprins de decizia luată de patronul formaţiei bucureştene.

Tototdată, Strizu a explicat ce rol va avea Mihai Pintilii în noua organigramă tehnică, după ce fostul mijlocaş s-a ocupat de pregătirea echipei în perioada în care aceata nu a avut un antrenor principal la cârmă.

În prima sa conferinţă de presă în calitate de antrenor principal la FCSB, Leo Strizu a precizat şi care sunt obiectivele sale la vicecampioana României.

”Mă simt confortabil în această poziţie. Patronul a apelat la seviciile mele, eu fac parte din acest club, iar pentru noi echipa mare FCSB spune tot. Suntem o familie, iar o mutare... e benefică să fim aproape de echipa mare.

Eu bănuiesc la ce vreţi voi să aflaţi, dar la FCSB cu totul altfel stă problema. Acest grup din stafful tehnic, unde îl includem şi pe MM, antrenorii care sunt zi de zi cu echipa, partea medicală, toţi sunt importanţi.

Acest nucleu Pintilii, Filip, antrenorul cu portarii, Thomas (n.r. Neubert), colaborat cu partea medicală, MM, suntem o familie în care fiecare are câte un punct de vedere, din care se va lua o decizie.

Ştiu ce vă interesează, cine conduce, cine aia, cine aia. Situaţia pentru mine şi pentru acest club e foarte puternică. E normal ca orice antrenor când vine la FCSB să aibă un colaborator ca Pintilii.

El e de doi ani aici, are o calitate, spun din experienţă, care ne lipseşte. La el există un respect vizavi de jucători desoesbit. La meciul cu Rapid, un mare aport l-au avut jucătorii.

Din postura mea, am o prietenie cu Pintilii, care este un colaborator foarte bun, luăm decizii îmrepună. Îl am pe FIlip, jucător crescut de mine, e dornic şi proaspăt în devenire antrenor, antrenorul cu portarii, partea medicală şi norocul de a îl avea pe Thomas.

E o surpriză din partea patronului, nu mă gândeam, m-a bucurat. Încercăm să creăm o atmosferă plăcută să le dăm în continuare jucătorilor posiiblitatea de a se exprima la un nivel cât mai ridica”, a declarat Strizu, înaintea meciului cu Botoşani, care va avea miercuri, 1 decembrie.

Afla mai multe despre: leo strizufcsb 

viewscnt
Articole similare