Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Liga 1, în pragul dezastrului! Jucătorii sunt neplătiţi şi refuză să se antreneze. Se cere insistent demisia preşedintelui | EXCLUSIV

O echipă din Liga 1, în pragul dezastrului! Jucătorii sunt neplătiţi şi refuză să se antreneze. Se cere insistent demisia preşedintelui  | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Un nou sezon, noi probleme financiare în Liga 1. După ce Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au ajuns să se desfiinţeze după ultima stagiune din cauza dificultăţilor cu banii, un alt club din campionatul nostru se află în pragul dezastrului.

În ultima stagiune a Ligii 1, nicio echipă nu a putut, practic, să retrogradeze direct, întrucât cele două locuri erau deja ocupate de Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, care nu aveau nicio şansă de salvare.

Ambele formaţii au încheiat sezonul cu mai puţin de zero puncte şi au ajutat-o pe Dinamo să joace barajul, chiar dacă în final ”câinii” nu au reuşit să profite de şansa uriaşă primită.

Au mai fost nenumărate exemple de echipe din România care au ajuns să se desfiinţeze din cauza problemelor cu banii, inclusiv campioane, precum Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni, Argeş, UTA sau Rapid.

Majoritatea echipelor aflate în astfel de situaţii reuşesc să revină cu ajutorul fanilor, iar în Liga 1 se conturează o nouă dramă, pentru o formaţie care de abia reuşise să promoveze.

O echipă din Liga 1, în pragul dezastrului! Jucătorii sunt neplătiţi şi refuză să se antreneze

Sursele Orange Sport au dezvăluit că jucătorii Petrolului au refuzat să se antreneze marţi şi miercuri şi că vor refuza în continuare să se pregătească dacă preşedintele Costel Lazăr nu demisionează.

Omul care afirma în urmă cu scurt timp, cu lacrimi în ochi, că face eforturi uriaşe pentru a salva echipa le-a promis jucătorilor că va găsi un mod de a le acoperi restanţele, dar nu a făcut-o.

Dezamăgiţi de promisiunile false şi cu restanţe salariale de două luni şi jumătate, fotbaliştii traversează momente grele şi nu primesc sprijin din partea conducerii.

Singurul dintre conducătorii Petrolului care s-a întâlnit cu jucătorii este Claudiu Tudor, directorul sportiv, aspect care i-a deranjat pe elevii lui Nae Constantin.

FOTO: Claudiu Tudor, Costel Lazăr şi Nae Constantin

Cel mai trist este că, după ani de absenţă din primul eşalon, ”lupii galbeni” de abia reuşiseră să revină în Liga 1, iar acum sunt în pragul dezastrului.

Abandonată de sponsor în ultima stagiune şi în continuare fără o sursă constantă de bani, dacă situaţia nu se schimbă, Petrolul riscă să se desfiinţeze din nou.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare