Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu siguranţă tinerii ar avea de învăţat de la Gabi Tamaş”. În ciuda ”scăpărilor” sale, Constantin Budescu îşi dă exemplu prietenul: ”E în top trei jucători” | EXCLUSIV

”Cu siguranţă tinerii ar avea de învăţat de la Gabi Tamaş”. În ciuda ”scăpărilor” sale, Constantin Budescu îşi dă exemplu prietenul: ”E în top trei jucători” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Înr-un interciu cu Orange Sport, Constantin Budescu (33 de ani) a vorbit, printre altele, despre prietenul său şi fostul său coechipier, Gabi Tamaş (39 de ani), care a părăsit-o recent pe Petrolul Ploieşti, în urma scandalului iscat de Nae Constantin cu înregistrarea audio cu fundaşul.

Integralist la Petrolul în prima parte a acestui sezon, deşi era unul dintre cei mai valoroşi jucători de la echipă, Gabi Tamaş a fost îndepărtat de la Ploieşti, din pricina problemelor sale disciplinare.

Nae Constantin a înregistrat o conversaţie privată avută cu jucătorul, în care Tamaş avea afirma că se uşurează pe fani şi îl numea ”boschetar” pe preşedintele Costel Lazăr, de faţă cu mai mulţi membri ai staffului şi jucători.

În acest context, antrenorul său a oferit galeriei înregistrarea, apărută între timp şi în mediul public, iar astfel s-a iscat unul dintre cele mai mari scandaluri ale anului din fotbalul românesc.

Tamaş a fost nevoit să plece de la echipă, iar, odată ce a fost oficializată despărţirea, jucătorul de 39 de ani a dezvăluit că îl va acţiona în instanţă pe fostul său antrenor.

Prieten şi fost coechipier cu Tamaş, Constantin Budescu încă are o părere foarte bună despre fundaşul central şi chiar ş-a dat exemplu pe acesta juniorilor, din punct de vedere fotbalistic.

”Cu siguranţă tinerii ar avea de învăţat de la Gabi Tamaş”

Decarul Petrolului susţine că, la antrenamente, Tamaş nu este acelaşi om ca în viaţa privată şi l-a numit pe acesta în top trei jucători români din generaţia sa.

Un jucător foarte bun, vedeţi la câte echipe a jucat şi pe unde a jucat, este în top trei ca jucători în perioada asta, pentru că ne-am uitat pe unde a jucat, cu cine a jucat, ce antrenori a avut.

Plus că nu se compară ceea ce vedeţi în afara terenului cu ceea ce e la antrenamente sau la jocuri. La antrenament, la 40 de ani, chiar dacă are 39, la 40 ani este primul şi alunecari, şi materiale, de nu vezi la cei tineri.

(n.r. deci ar avea ce învăţa tinerii de la el) Da, cu siguranţă ar avea de învăţat”, a declarat Constantin Budescu, pentru Orange Sport.

Până acum, Tamaş şi Budescu s-au interesctat la Astra, Voluntari, Petrolul şi echipa naţională.

Interviul integral cu Constantin Budescu poate fi văzut AICI.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare