Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de Gigi Becali, fotbalistul impresionează în Liga 1! MM Stoica îl regretă: ”Nu îl ştiam aşa, mai avem jucători care te pot surprinde” | EXCLUSIV

Dat afară de Gigi Becali, fotbalistul impresionează în Liga 1! MM Stoica îl regretă: ”Nu îl ştiam aşa, mai avem jucători care te pot surprinde” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii daţi afară de Gigi Becali în urmă cu puţin peste un an, care a ajuns să se transfere la o rivală din Liga 1 şi să impresioneze peste măsură.

În vara lui 2021, dezamăgit că FCSB a pierdut titlul din cauza unui gol luat din fază fixă împotriva CFR-ului, Gigi Becali a afirmat că doreşte doar fundaşi centrali înalţi, pentru a câştiga toate duelurile aeriene.

Până la urmă, doar doi jucători cu talie au sosit la Bucureşti pentru acel post, Stipe Vucur şi Alex Creţu, iar ambii au fost daţi afară după doar câteva luni la club.

Dacă Vucur încă nu şi-a găsit echipă, la mai bine de un an după despărţirea de vicecampioana României, Alex Creţu a semnat de îndată cu Universitatea Craiova.

În ultimul an, internaţionalul român, devenit mijlocaş în Bănie, a impresionat peste măsură la Craiova, iar MM Stoica a recunoscut că nu era conştient de abilităţile sale ofensive.

Dat afară de Gigi Becali, fotbalistul impresionează în Liga 1

Eu cunosc câţiva jucători de la Craiova şi ştiu... spre exemplu Creţu, am lucrat puţin cu el, dar l-am cunoscut ca om mai ales. Ca fotbalist, da... unii nu au înţeles nimic, deci e incredibil aşa ceva.

Am văzut comentariu <<bă, ăsta se dă că ştie şi nu ştie cine e Creţu>>, îl ştiu pe Creţu de când a apărut în fotbal, nici nu se bărbiera când l-am văzut prima dată, bineînţeles, şi ştiu toată echipa în care a jucat, şi la Iaşi, şi la echipa naţională.

Doar că nu îl ştiam cu asemenea valenţe ofensive. Eu l-am văzut jucând şi am văzut şase meciuri ale lui Creţu din Slovenia, juca închizător, niciodată nu avea apariţiile astea.

Acum nu mai joacă închizător, joacă inter, dar apare vârf. Bineînţeles (n.r. că e mâna lui Rădoi), cum Reghecampf a avut un merit extraordinar când i-a schimbat poziţia lui Baiaram, Mirel Rădoi are un merit formidabil cu schimbarea poziţiei şi orientării tactice ale lui Creţu.

Apare acolo... ai zis golurile marcate, cu Botoşani a intrat în minutul 76, ceva de genul, a marcat în prelungiri, gol de trei puncte, cu U Cluj, gol de trei puncte, după ce rataseră penalty, nu era uşor meciul ăla.

Dă gol în Giuleşti, dă acum. Îi lua calităţile (n.r. dacă îl punea fundaş central în locul lui Screciu după eliminare), a mai jucat acolo, acolo cred că are cele mai multe meciuri jucate, acolo juca, a jucat şi fundaş dreapta la Iaşi.

Creţu e un jucător care îţi dă soluţii, fotbalul românesc încă mai are jucători care te pot surprinde la 30 de ani”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alex creţu 

viewscnt
Articole similare