Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica e mirat de reacţiile lui Rădoi: ”Îl ştiam un tip echilibrat”. Cum explică comportamentul lui Mirel din ultima perioadă | EXCLUSIV

MM Stoica e mirat de reacţiile lui Rădoi: ”Îl ştiam un tip echilibrat”. Cum explică comportamentul lui Mirel din ultima perioadă | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a remizat, marţi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

MM Stoica e mirat de reacţiile lui Rădoi: ”Îl ştiam un tip echilibrat”. Cum explică comportatul antrenorului de la Craiova: ”Are nervii întinşi la maxim” | EXCLUSIV

Oaspeţii au deschis scorul prin Creţu, în minutul 13. Gazdele au egalat în minutul 90, prin Popa. În minutul 69, de la craioveni a fost eliminat Screciu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a ameninţat din nou cu remanierea lotului, după remiza cu Chindia Târgovişte, scor 1-1.

Mirel Rădoi a fost, de asemenea, un car de nervi la marginea terenului în meciul dintre Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, 1-1.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, s-a declarat surprins de reacţia lui Mirel Rădoi. 

”Nu aş da vina pe Mirel Rădoi. Oamenii, probabil, că nu au fost nevinovaţi dacă au fost luate măsuri aşa dure împotriva lor. Da... Probabil că nervii lui Rădoi au fost întinşi la maxim pentru că el este un fel de ”Big Brother” cu fotbaliştii. Eu îl ştiam un tip echilibrat, care îşi cenzurează emoţiile, probabil există o presiune suplimentară... cauzată de faptul că au fost luate anumite măsuri.

Presiunea vine pentru că ai luat o decizie, aştepţi să vezi rezultatele de după şi rezultatele echipei sunt cum sunt. De când sunt în fotbal nu am văzut să iei o decizie şi să nu existe repercusiuni. Eu îl cunosc pe Mirel, nu e genul care s-ar crampona într-un contract. Rotaru şi l-a dorit foarte mult... ştiu eu asta. 

(n.r. după flash-ul lui Rădoi). Eu nu cred că face stânga... fără să ştie dreapta. Eu ştiu că Universitatea Craiova este foarte bine organizată. Nu îmi vine să cred că Mihai Rotaru nu ştie de acest gen de discurs. Eu cred că acest gen de discuţie s-a purtat în cadrul clubului”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În urma acestui meci, ”restanţa” din etapa a şasea, Universitatea Craiova este pe locul patru, cu 32 de puncte, la un punct în spatele celor de la Rapid, şi la două puncte de locul doi, ocupat de CFR Cluj.

În următoarea partidă, Universitatea Craiova va disputa derby-ul cu rivala locală, FCU Craiova, în timp ce Chindia Târgovişte se va deplasa pe terenul campioanei CFR Cluj.

Toni Petrea a ajuns la 8 etape fără eşec! Cum a gestionat greva care a avut loc la Chindia: ”Am avut discuţii individuale cu jucătorii”

Afla mai multe despre: mirel radoimm stoica 

viewscnt
Articole similare