Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii Universităţii Craiova, ameninţaţi de Mirel Rădoi că vor pleca de la echipă! Încă un discurs dur după remiza cu Chindia: "Astea sunt limitele"

Fotbaliştii Universităţii Craiova, ameninţaţi de Mirel Rădoi că vor pleca de la echipă! Încă un discurs dur după remiza cu Chindia: "Astea sunt limitele"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a ameninţat din nou cu remanierea lotului, după remiza cu Chindia Târgovişte, scor 1-1.

Mirel Rădoi, după Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova 1-1

Universitatea Craiova a remizat, marţi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Oaspeţii au deschis scorul prin Creţu, în minutul 13. Gazdele au egalat în minutul 90, prin Popa. În minutul 69, de la craioveni a fost eliminat Screciu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

"S-a terminat cu un scenariu negru. Un meci în care am pierdut două puncte, cu greşeli imense, inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp şi nu înţelegem, vom continua să facem şi astea sunt imitele noastre. Ei sunt jucători şi nu fac analiza arbitrajului. Pentru acel cartonaş e clar că Screciu e vinovat, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Un fault după ce primise cartonaş galben la un minut. Are de învăţat cum şi noi avem de învăţat", a declarat Mirel Rădoi. 

Antrenorul a anunţat, din nou, că e pregătit pentru noi măsuri radicale, iar anumiţi jucători vor părăsi echipa, în perioada de transferuri din iarnă. 

"Ştiau jucătorii lucrurile de la pregătirea partidei. Problema e că avem momente când ne retragem deliberat, fără a discuta lucrurile astea, fără a antrena lucrurile astea. Asta e cea mai mare problemă. Nu ştiu dacă e despre mentalitate, poate astea sunt limitele. Poate şi cerinţele noastre sunt prea mari şi vom face o reevaluare. Poate că echipa noastră nu se poate apăra sus. În seara asta se pare că n-au funcţionat, dar lucrurile sunt simple. 

Avem momente când jucătorii sunt nemulţumiţi că nu joacă. Când eşti nemulţumuit, trebuie să fii capabil să joci 90 de minute. Cum a fost Ivan Martic în seara asta. Jucătorii trebuie să se antreneze să-mi demonstreze că pot juca 90 de minute. Când nu poţi să faci lucrurile astea, nu ai ce căuta la o echipă. 

E treaba lor dacă sunt obişnuiţi în alt fel. Eu nu cred că la clubul ăsta n-a fost disciplină. Nu am avut nimic, nu am şi n-o să am ceva cu jucătorii, cu Vînă, Ivan, Markovic, Căpăţînă. Nu pot să am ceva cu cineva că am visat eu ceva aseară. 

Nu suntem nici noi acum cu baghetă magică. Problemă cu problemă se vor rezolva. În iarnă vor fi schimbări, iar jucătorii vor fi evaluaţi. Lucrurile nu pot continua aşa. Vorbim despre un club de tradiţie şi nu ai cum să ştii că în seara asta poţi urca pe locul al treilea... Nu ai cum. E clar că mental avem o problemă. Chiar şi acum mi-e greu să cred că am pierdut două puncte în seara asta", a mai spus Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: chindia targoviste universitatea craiovamirel radoi 

viewscnt
Articole similare