Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va reacţiona Rădoi? Fază decisivă în Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova: Screciu a primit două galbene în decurs de un minut şi a fost eliminat | VIDEO

Cum va reacţiona Rădoi? Fază decisivă în Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova: Screciu a primit două galbene în decurs de un minut şi a fost eliminat | VIDEO
Comentarii

Căpitanul Universităţii Craiova, Vladimir Screciu, l-a dezamăgit pe antrenorul Mirel Rădoi, după ce a comis-o în decurs de un minut, în meciul din deplasare cu Chindia Târgovişte.

Vladimir Screciu a comis-o în decurs de un minut

Oltenii au deschis scorul rapid, în minutul 13, prin Alexandru Creţu, care a apărut din nou la finalizare pentru echipa olteană. Fotbaliştii lui Mirel Rădoi au fost în avantaj până spre finalul partidei, când jucătorii lui Toni Petrea au dat lovitura şi au egalat prin Daniel Popa, la primul şut pe spaţiul porţii. 

Gazdele au profitat şi de un om în plus 20 de minute până să egaleze. 

Căpitan la meciul de la Ploieşti, Vladimir Screciu a comis-o în decurs de 60 de secunde. 

Fundaşul Craiovei a fost eliminat, după ce a luat două cartonaşe galbene. 

Pe primul l-a luat în minutul 68, iar pe al doilea un minut mai târziu. Centralul n-a stat pe gânduri şi i-a arătat al doilea galben, iar Screciu ar putea intra în vizorul lui Mirel Rădoi, care a demonstrat, deja, că e pregătit să ia măsuri radicale cu fotbaliştii din lot. 

Mirel Rădoi a pedepsit deja patru fotbalişti titulari la Universitatea Craiova

Pe foaia de joc pentru Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova a apărut un singur fotbalist dintre cei patru scoşi din lot de Mirel Rădoi. Andrei Ivan a luat loc pe banca de rezervă.

Înainte de Cupa Mondială, antrenorul Universităţii Craiova a anunţat că a pedepsit patru fotbalişti din lot, la remiza din Giuleşti cu Rapid, scor 2-2. 

Mirel Rădoi a anunţat că a pus piciorul în prag şi că a exclus din lot patru vedete: Jovan Markovic, Andrei Ivan, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vână. 

Afla mai multe despre: vladimir screciuchindia târgoviste universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare