Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, veşnic arbitru de rezervă la Campionatul Mondial? Răspunsul interpretabil al lui Pierluigi Collina. Cum se fac delegările la turneul din Qatar

Istvan Kovacs, veşnic arbitru de rezervă la Campionatul Mondial? Răspunsul interpretabil al lui Pierluigi Collina. Cum se fac delegările la turneul din Qatar

Cupa Mondială

Comentarii

Istvan Kovacs (38 de ani) s-a obişnuit cu statutul de arbitru de rezervă la meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Până în momentul de faţă, din această postură, centralul român a fost delegat la cinci meciuri din faza grupelor.

Centralul român, Istvan Kovacs, este prezent în Qatar, cu ocazia Campionatului Mondial.

Deşi este apreciat la nivel continental, fiind chiar cel care a condus finala Conference League din acest an, Kovacs nu beneficiază de acelaşi tratament şi din partea FIFA.

Acesta a fost arbitru de rezervă la cinci partide din faza grupelor de la Campionatul Mondial.

Şeful Comitetului FIFA de Arbitraj şi şeful Arbitrajului din Qatar 2022, italianul Pierluigi Collina a explicat modul în care se fac delegările la meciurile de la turneul final de Campionat Mondial.

”La fel ca în cazul jucătorilor, evaluarea arbitrilor este o combinaţie între munca de la antrenament şi performanţele lor de pe teren, în timpul meciurilor.

Fiecare nominalizare va fi făcută cu mare grijă pentru a încerca să găsim de fiecare dată cele mai bune echipe de arbitri”, a declarat fostul mare arbitru, în prezent director al comisiei de arbitraj FIFA, potrivit L’Equipe.

Până în momentul de faţă, Istvan Kovacs a fost delegat la Campionatul Mondial ca rezervă la cinci partide: Qatar – Ecuador (0-2), Uruguay – Coreea de Sud (0-0), Mexic – Argentina (0-2), Spania – Germania (1-1) şi Ecuador - Senegal (1-2).

Afla mai multe despre: cm 2022istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare