adplus-dvertising
You are here:

”Nici nu ştiam cum arată” Ce spune Dan Petrescu despre surpriza plăcută de la naţională şi cine crede că va câştiga Cupa Mondială

”Nici nu ştiam cum arată” Ce spune Dan Petrescu despre surpriza plăcută de la naţională şi cine crede că va câştiga Cupa Mondială

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt, despre echipa sa şi despre Cupa Mondială din Qatar.

”Am făcut un an foarte bun 2022. Am câştigat campionatul şi ar fi păcat să nu terminăm la fel de bine. Hermannstadt are cea mai bună apărare din Superligă, la egalitate cu Farul.

Antrenorul lor (n.r Marius Măldărăşanu) a fost jucătorul meu. Îl cunosc. A fost un fotbalist serios, profesionist. Se vede mâna lui la echipă.

A promovat o echipă cu mari probleme financiare”, a declarat Dan Petrescu.

”Dan Petrescu l-a cedat prea uşor pe Paraschiv? Nici nu l-am văzut aici”

Antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre Daniel Paraschiv, atacantul Sibiului, care a debutat cu gol la echipa naţională.

Paraschiv a venit la CFR, după ce a făcut un sezon excelent în Liga a II-a la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Acesta însă nu a reuşit să debuteze pentru CFR, şi a fost cedat la Hermannstadt.

”Paraschiv a marcat opt goluri şi are un sezon excelent. Aş vrea să fac o remarcă. Toţi comentatorii spun că Dan Petrescu l-a cedat prea uşor pe Paraschiv.

Eu nu l-am antrenat nicio zi. Nici nu ştiam cum arată, să fiu sincer. Nu l-am avut în echipă cât am fost la club”, a adăugat Dan Petrescu.

”Bursucul” a vorbit despre Campionatul Mondial

”Brazilia este favorita mea în continuare. Ei  (n.r brazilienii) şi Germania, cu toate că nemţii au avut probleme. 

M-a dezamăgit puţin Argentina. Elveţia? A arătat foarte bine, dar nu ştiu dacă vor avea acelaşi lot de jucători în preliminariile EURO 2024. Au jucători de valoare”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj va juca împotriva lui Hermannstadt, pe 30 noiembrie, în deplasare. Clujenii se află pe locul doi, cu 34 de puncte, la şapte lungi distanţă de liderul Farul, dar cu două partide în minus.

De partea cealaltă, sibienii ocupă poziţia a cincea cu 27 de puncte, după 17 jocuri.

Articol scris de Teodor Răducanu

viewscnt
Articole similare