Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un singur fotbalist a fost graţiat de Mirel Rădoi! Cine a apărut la Chindia - Universitatea Craiova dintre cei patru jucători pedepsiţi

Un singur fotbalist a fost graţiat de Mirel Rădoi! Cine a apărut la Chindia - Universitatea Craiova dintre cei patru jucători pedepsiţi
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a pus pe foaia de joc cu Chindia Târgovişte un singur fotbalist dintre cei patru pedepsiţi înainte de pauza competiţională.

Fotbalistul graţiat de Mirel Rădoi

Chindia Târgovişte a primit vizita Universităţii Craiova, în meciul restant din etapa a şasea a Superligii, marţi, de la 19:00, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Pe foaia de joc a apărut un singur fotbalist dintre cei patru scoşi din lot. Andrei Ivan a luat loc pe banca de rezervă, iar titulari în atac au fost Rivaldinho şi Cîmpanu. 

De altfel, Andrei Ivan a semnat în urmă cu o lună prelungirea contractului cu Universitatea Craiova, iar presiunea a fost mare pe Mirel Rădoi. 

Înainte de Cupa Mondială, antrenorul Universităţii Craiova a anunţat că a pedepsit patru fotbalişti din lot, la remiza din Giuleşti cu Rapid, scor 2-2. 

Mirel Rădoi a anunţat că a pus piciorul în prag şi că a exclus din lot patru vedete: Jovan Markovic, Andrei Ivan, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vână. 

Markovic, Hanca şi Vână nu au fost în lot la meciul cu Chindia Târgovişte. 

Mirel Rădoi a vorbit despre efectul pauzei competiţionale cauzate de Cupa Mondilă din Qatar

"Sunt câteva echipe cărora pauza competiţională nu le-a picat foarte bine, iar Chindia este una dintre ele. Aşa cum suntem şi noi, FCSB, CFR Cluj... în total cred că sunt 5 echipe cărora pauza asta le-a cauzat. Pentru noi acest meci are o miză foarte importantă. Nu e vorba doar de cele trei puncte. În situaţia în care noi câştigăm această restanţă, mai urcăm un loc în clasament, asta înseamnă locul 3, la distanţă de 7 puncte de lider.

La înjumătăţire vor fi 4 puncte cu tot cu rotunjire, asta înseamnă că suntem în continuare pe locul pe care ni l-am propus. Mai întâi trebuie să ne asigurăm prezenţa în play-off, după aceea distanţa faţă de cei din faţa noastră să fie cât mai mică", a declarat Mirel Rădoi, înaintea meciului de la Ploieşti

Afla mai multe despre: andrei ivanchindia targoviste universitatea craiovamirel radoi 

viewscnt
Articole similare