Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu vreau să-i iau apărarea lui Mustaţă, dar spun adevărul”. Discuţia cu liderul galeriei de la FCSB l-a uimit pe Dică: ”M-a sunat el” | EXCLUSIV

”Nu vreau să-i iau apărarea lui Mustaţă, dar spun adevărul”. Discuţia cu liderul galeriei de la FCSB l-a uimit pe Dică: ”M-a sunat el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit despre mai multe subiecte, iar unul dintre acestea este cum a fost relaţia sa cu galeria FCSB-ului în al doilea mandat al acestuia la formaţia roş-albastră.

La sfârşitul lunii iulie, Nicolae Dică îi lua locul lui Toni Petrea la conducerea băncii tehnice a FCSB-ului.

Era al doilea său mandat ca antrenor principal la clubul bucureştean. Însă nu a fost unul de lungă durată.

Deşi a dus echipa în grupele Conference League pentru prima oară după cinci ani, tot el fiind artizanul şi precedentei participări în această fază a unei competiţii europene, Dică a decis să nu mai continue la FCSB.

Astfel, despărţirea s-a produs după puţin mai mult de două luni, chiar pe 1 noiembrie, timp în care tehnicianul a stat 23 de meciuri la cârma vicecampioanei.

”Nu vreau să-i iau apărarea lui Mustaţă, dar spun adevărul”. Discuţia avută de Dică cu liderul galeriei de la FCSB: ”M-a sunat el” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a explicat că a fost bine primit de galeria roş-albastră şi a avut parte de sprijinul acesteia.

Dică a subliniat că acest fapt se datorează lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord a FCSB-ului, care a făcut recent şi un interviu cu Octavian Popescu, ”decarul” echipei.

”E un lucru frumos făcut pentru suporteri. Nu vreau să-i iau apărarea lui Mustaţă, dar spun adevărul. 

Am fost în primul mandat când el nu era. În al doilea meu mandat, a adus oameni, a făcut un lucru extraordinar. Ceea ce încearcă, a fost alături de echipă, au încurajat echipa şi asta este un lucru extraordinar.

Nu trebuie să ne uităm doar la ce lucruri rele au făcut oamenii. Eu spun doar ce face la stadion şi pentru echipă.

Aveam dialog când venea la noi. M-a sunat el şi mi-a spus că am sprjinul lor. A însemnat foarte mult pentru mine că mi-a spus asta. Şi am avut sprijinul lor, al galeriei, la meciuri.

M-au respectat pentru ce am fost ca fotbalist, pentru ce am făcut în primul mandat. Aşa îţi câştigi respectul, prin ceea ce arăţi pe teren”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare