Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E cel mai mare fan Neymar”. Superstarul brazilian, marele idol al diamantului de la FCSB: ”Ce vrei să facem?” | EXCLUSIV

”E cel mai mare fan Neymar”. Superstarul brazilian, marele idol al diamantului de la FCSB: ”Ce vrei să facem?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Odată cu Campionatul Mondial de fotbal ce are loc în aceste zile în Qatar, campionatele naţionale au luat o pauză, inclusiv cel din România. Deşi Liga 1 revine astăzi, printre antrenemente şi alte pregătiri, jucătorii sunt cu un ochi şi la turneul mondial.

FCSB a revenit şi ea la antremante şi speră să înceapă cu dreptul ultima parte a sezonului regular din Liga 1.

Totuşi, jucătorii vicecampioanei sunt atenţi şi la Campionatul Mondial din Qatar, iar Mihai Stoica a dezvăluit că cei mai mulţi dintre aceştia îşi doresc ca Brazilia să ridice deasupra capului trofeul suprem.

Asta contrar aşteptărilor oficialului de la FCSB, care le are ca favorite pe Anglia şi Franţa.

”E cel mai mare fan Neymar”. Jucătorul de la FCSB care îl are drept idol pe superstarul brazilian: ”Ei văd altfel” | EXCLUSIV

Totodată, Mihai Stoica a detaliat că jucătorii roş-albaştrilor o susţin pe Brazilia datorită lui Neymar şi a calităţilor fotbalistice pe care starul lui PSG le posedă.

Iar cel mai mare fan de la FCSB al ”decarului” din selecţionata lu Tite este Octavian Popescu, jucător ce se afla într-o revenire de formă după plecarea lui Dică şi până la întreruperea campionatului.

”Mulţi ţin cu Brazilia. Sunt foarte mulţi fani Neymar. Ce vrei să facem? Ei văd altfel, ei văd de face unu la unu. Clar, are nişte calităţi pe care nimeni nu le poate ignora. Octavian Popescu e cel mai mare fan Neymar. 

Cine ştie şi vede toate meciurile şi ştie tot-tot este Olaru. Tot. E un tip foarte timid şi nu cred că ar merge la o emisiune, nici dacă îl oblig, fuge din ţară (n.r. râde).

Faci o incursiune cu Olaru şi acum 20 de ani la orice vrei să vorbeşti cu el, ştie tot-tot. E mare lucru. Şi nu e din ăla care a învăţat de la FIFA (n.r. jocul). Se uită la meciuri”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În momentul de faţă, Neymar este accidentat şi nu poate evolua în faza grupelor, dar reprezentanţii Braziliei speră să se poată baza pe revenirea acestuia în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, acolo unde este cea mai mare nevoie de el.

Afla mai multe despre: fcsbpopescuneymar 

viewscnt
Articole similare