Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Neymar nu este pe placul lui MM Stoica: ”Îl prefer pe Mbappe” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Neymar nu este pe placul lui MM Stoica: ”Îl prefer pe Mbappe” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar (30 de ani), vedeta naţionalei Braziliei, s-a accidentat în meciul pe care sud-americanii l-au câştigat în faţa Serbiei, scor 2-0, în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar.

Motivul pentru care Neymar nu este pe placul lui MM Stoica: ”Nu este serios!” + Pe cine a dat exemplu după meciurile de la Cupa Mondială: ”Îşi dă viaţa pe teren” | EXCLUSIV 

Superstarul naţionalei Seleção nu va mai evolua în meciurile din faza grupelor de la Campionatul Mondial. Brazilienii vor mai juca contra Elveţiei (28 noiembrie, ora 18:00) şi contra Camerunului (2 decembrie, ora 21:00). 

MM Stoica l-a urmărit pe Neymar la Campionatul Mondial, însă a recunoscut că nu este fascinat de jucător. Motivul? Lipsa de seriozitate! 

”Mie nu îmi place Neymar, putea să fie la nivelul lui Messi şi Ronaldo ca cifre, dar nu se întâmplă asta pentru că nu este serios. De asta apar chestii pe net că apare că îl faultează cineva şi cade repede. Nu am eu ce sa îi fac dacă se comporta aşa. Mie îmi plac alţii, mie îmi plac ăia care muncesc, care îşi dau viaţa pe teren. De exemplu, îmi place Mbappe”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Lot Brazilia pentru Cupa Mondială 2022

În absenţa lui Neymar, Tite poate apela la Rodrygo, Antony, Gabriel Martinelli sau chiar Gabriel Jesus, toţi rezerve cu Serbia.

  • Portari: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras)
  • Fundaşi: Dani Alves (Pumas), Danilo (Juventus), Alex Telles (Sévilla), Alex Sandro (Juventus), Gleison Bremer (Juventus), Eder Militao (Real Madrid), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (Chelsea)
  • Mijlocaşi: Bruno Guimaraes (Newcastle), Casemiro (Manchester United), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Fred (Manchester United), Lucas Paqueta (West Ham)
  • Atacanţi: Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar (PSG), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barcelone), Rodrygo (Real Madrid), Richarlison (Tottenham), Vinicius Junior (Real Madrid)
  • Selecţioner: Tite

”Eu nu sunt un idiot”. Mihai Stoica a revenit cu noi declaraţii despre Brazilia, la Cupa Mondială: ”Am stârnit o mare furtună” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: neymarmm stoica 

viewscnt
Articole similare