Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul în care este implicat Andre Onana. Portarul a rupt tăcerea după excluderea din lotul Camerunului

Continuă scandalul în care este implicat Andre Onana. Portarul a rupt tăcerea după excluderea din lotul Camerunului

Cupa Mondială

Comentarii

Andre Onana (26 de ani) a avut o primă reacţie după scandalul în care este implicat la naţionala Camerului, în plină desfăşurare a Campionatului Mondial din Qatar. Portarul lui Inter Milano a fost exclus din lot de selecţionerul Rigobert Song (46 de ani).

Chiar în ziua meciului cu Serbia, Andre Onana nu a fost inclus în lotul Camerunului de către selecţionerul Rigobert Song.

Motivul ar fi fost, potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, că tehnicianul i-a reproşat jucătorului său felul în care apără, cerându-i să aibă un stil de joc mai ”tradiţional”.

Onana nu s-a conformat cerinţei selecţionerului său, astfel că nu a făcut parte din lotul Camerunului pentru duelul cu Serbia.

În locul său, în poarta africanilor a apărat Devis Epassy. Meciul a fost unul spectaculos şi s-a terminat la egalitate, scor 3-3.

Continuă scandalul în care este implicat Andre Onana. Portarul a rupt tăcerea după excluderea din lotul Camerunului

Andre Onana a oferit prima reacţie cu privire la conflictul pe care l-a avut cu selecţionerul Camerunului, Rigobert Song.

”Vreau să-mi exprim afecţiunea pentru ţara mea şi pentru echipa naţională. Ieri nu am avut voie să intru pe teren să ajut Camerunului, aşa cum vreau mereu, să obţin ţintele ochipei. M-am comportat mereu într-un mod în care am vrut să împing echipa spre succes într-o manieră bună.

Am dat din coate să găsesc soluţii în diferite situaţii pe care orice oftbalist le confruntă, dar aici nu au fost date curs de către cealaltă parte. Unele momente nu le poţi asimila cu altele. În fine, voi respecta mereu deciziile oamenilor de sus care vor să urmească succesul ţării noastre şi a echipei naţionale.

Vreau să-mi ofer toată puterea colegilor mei, pentru că noi am demonstrat că putem ajunge foarte sus în această competiţie. 

Valorile pe care le promovez ca persoană şi ca jucător sunt cele prin care mă identific şi cele pe care mi le-a oferit familia mea încă de când eram copil. Să reprezint Camerun a fost mereu un privilegiu. Naţiunea va fi prima pentru totdeauna. Mulţumesc!”, a fost mesajul lui portarului de 26 de ani, postat pe reţelele social media.

Andre Onana a apărat în meciul din prima etapă, contra Elveţiei (0-1). În ultima etapă din grupe, Camerun o va întâlni pe Brazilia şi are nevoie de victorie pentru a mai spera la calificare.

Afla mai multe despre: cm 2022qataronana 

viewscnt
Articole similare