Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Cupa Mondială a fost dat afară din lot dintr-un motiv halucinant! Ce a putut să îi spună selecţionerul înainte de a îl exclude

Un fotbalist de la Cupa Mondială a fost dat afară din lot dintr-un motiv halucinant! Ce a putut să îi spună selecţionerul înainte de a îl exclude

Cupa Mondială

Comentarii

În ziua meciului dintre Camerun şi Serbia, a fost anunţat că Andre Onana a fost exclus din lot de selecţionerul Rigobert Song.

Federaţia Cameruneză a anunţat excluderea portarului său André Onana. Titular în primul meci al Cupei Mondiale împotriva Elveţiei (0-1), acesta nu a fost inclus în lot împotriva Serbiei.

"Onana a fost scos din lot, ne complicăm puţin viaţa”, a explicat AFP o sursă de la Federaţia Cameruneză de Fotbal (Fécafoot), precizând că portarul lui Inter Milano a fost înlocuit de Devis Epassy, ​​care joacă la Abha, Arabia Saudită.

Titular la ultima Cupă a Africii a Naţiunilor, terminat pe locul trei, André Onana a apărat poarta cameruneză împotriva Elveţiei.

Un fotbalist de la Cupa Mondială a fost dat afară din lot dintr-un motiv halucinant

Confom lui Fabrizio Roman, motivul pentru care portarul lui Inter a fost exclus din lot ar fi unul complet halucinant.

Totul ar fi plecat de la faptul că selecţionerul i-a transmis portarului să îşi schimbe stilul de joc, adică să joace mai ”tradiţional”, iar Onana s-a opus.

Astfel, Song ar fi luat decizia de a îl da afară din lot.

Afla mai multe despre: andre onana 

viewscnt
Articole similare