Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Alexandru Creţu, gest superb pentru Bancu! Ce a făcut după ce a deschis scorul în Chindia - Universitatea Craiova

VIDEO | Alexandru Creţu, gest superb pentru Bancu! Ce a făcut după ce a deschis scorul în Chindia - Universitatea Craiova
Comentarii

Alexandru Creţu a deschis scorul în partida Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova.

Alexandru Creţu a deschis scorul cu o lovitură de cap, în partida Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 6 din Superligă. 

Imediat după reuşită, Alexandru Creţu s-a dus la banca de rezerve şi a avut o "dedicaţie" pentru colegul Nicuşor Bancu, grav accidentat. Fundaşul a afişat un tricou lui Bancu în semn de susţinere! 

Nicuşor Bancu (30 de ani) a ieşit accidentat în repriza secundă a duelului dintre Rapid şi Universitatea Craiova, încheiat 2-2, în etapa cu numărul 18 din Liga 1.

Fundaşul stânga urmează să absenteze de pe gazon între patru şi şase luni. Nicuşor Bancu s-a operat cu succes la Roma, anunţul fiind făcut de clubul oltean recent.

Această veste este una cât se poate de rea pentru Universitatea Craiova, care va fi nevoită să se descurce fără căpitan până în primăvara anului viitor.

"Nicuşor Bancu, căpitanul nostru, a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală şi are nevoie de o perioadă de recuperare între 4 şi 6 luni. La cum îl ştim, în 3 luni este înapoi pe teren să apere culorile Universităţii Craiova. Nu mai este nevoie să spunem că toată suflarea alb-albastră este alături de el.

Şi nu avem voie să uităm că BancOne, accidentat fiind, a refuzat să iasă de pe teren în meciul din Giuleşti cu Rapid. Un sacrificiu pentru culorile alb-albastre demn de un CĂPITAN al Ştiinţei!", a fost anunţul Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: alexandru creţubancu 

viewscnt
Articole similare