Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la naţionala Franţei! Probleme cu Kylian Mbappe, omul care a calificat-o pe campioana mondială în optimile de finală

Alertă la naţionala Franţei! Probleme cu Kylian Mbappe, omul care a calificat-o pe campioana mondială în optimile de finală

Cupa Mondială

Comentarii

Naţionala Franţei este în alertă! Vedeta Kylian Mbappe (23 de ani) acuză uşoare probleme medicale, iar Didier Deschamps nu vrea să-şi piardă şi cel mai important jucător, după ce mai mulţi componenţi ai lotului campioanei mondiale au devenit incerţi din cauza accidentărilor.

Alertă la naţionala Franţei! Probleme cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe este lovit la gleznă, după cum arată imaginile suprinse la antrenamentul de marţi al echipei naţionale a Franţei, în Qatar.

În timpul sesiunii de antrenament, superstarul campioanei mondiale a purtat un bandaj la glezna stângă. Acesta s-a antrenat normal şi a încheiat cu bine sesiunea de pregătire a Les Bleus.

Conform unor surse apropiate echipei Franţei, jucătorul ar simţi o durere la glezna stângă, durere pe care a resimţit-o şi în timpul meciului cu echipa Danemarcei.

Problema ar fi o lovitură primită în ultimele partide disputate cu echipa sa de club, PSG, în campionatul francez.

Kylian Mbappe este vedeta echipei Franţei la acest Campionat Mondial. Cu trei goluri marcate în primele două jocuri, acesta este şi unul dintre golgheterii turneului final din Qatar, alături de Enner Valencia (Ecuador) şi Cody Gakpo (Olanda).

Cu ajutorul lui Mbappe, Franţa speră să devină campioană mondială la două ediţii consecutive. Ar fi prima naţională care şi-ar păstra trofeul după Brazilia, în 1958 şi 1962.

Afla mai multe despre: cm 2022frantambappe 

viewscnt
Articole similare