Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A venit ăsta şi ne-a stricat prietenia”. Mirel Rădoi, OUT deja de la Universitatea Craiova? ”Jucătorii sunt disperaţi” | EXCLUSIV

”A venit ăsta şi ne-a stricat prietenia”. Mirel Rădoi, OUT deja de la Universitatea Craiova? ”Jucătorii sunt disperaţi” | EXCLUSIV
Comentarii

După ce a luat decizia de a exclude patru jucători din lot, Mirel Rădoi (41 de ani) nu a mai simţit gustul victoriei la Universitatea Craiova, remizând ambele meciuri disuptate de atunci, deşi a condus atât împotriva Rapidului, cât şi împotriva Chindiei.

Liga 1 s-a reluat cu meciul restant dintre Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova, care a avut loc marţi seara şi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Oltenii au condus, dar au fost egalaţi în ultimele minute, după ce Vladimir Screciu fusese eliminat în spaţiul a două minute, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Mirel Rădoi a ”tunat” la adresa jucătorilor săi în urma partidei, iar atmosfera din Bănie continuă să devină din ce în ce mai sumbră, după ce fuseseră excluşi şi patru jucători din lot.

Numai Andrei Ivan a fost primit înapoi în lot dintre cei patru, dar a rămas pe bancă împotriva Chindiei. Dacă până acum decizia lui Rădoi nu pare a da roade, MM Stoica crede că în final o va face.

Ai luat nişte decizii şi atunci aştepţi să vezi rezultatul acestor decizii. Deocamdată rezultatele nu pot fi altele decât rezultatele echipei, iar rezultatele echipei sunt... ai condus 2-0 într-o deplasare poarte grea şi ai făcut 2-2.

Poate era un rezultat bun dacă nu avea 2-0. Şi aici e o echipă care e pe val. Chindia nu a arătat bine. Poate cu Mioveni a arătat asemănător, în rest a jucat foarte bine toate meciurile, a avut ritm, a avut posesie.

Eu cred că se vor vedea (n.r. consecinţele deciziei lui Rădoi în prestaţiile lui Ivan şi Markovic), nu am auzit până acum, de când sunt în fotbal, să iei o măsură de genul ăsta şi să nu vezi rezultate în viitorul apropiat.

Jucătorii sunt disperaţi să joace”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Mirel Rădoi, OUT deja la Universitatea Craiova?

Apoi, oficialul de la FCSB a intrat într-o discuţie contradictorie cu Bogdan Cosmescu, care este de părere că jucătorii excluşi din lot de Mirel Rădoi ar putea pune la cale un plan pentru a îl ”curăţa” pe antrenor.

Dacă MM Stoica crede că fotbaliştii vor reveni la echipă şi vor da un randament mai bun, Cosmescu este de părere că aceştia ar putea să comploteze pentru ca Rădoi să fie dat afară.

Cosmescu:

-Şi dacă e varianta B: sacrifică rezultate ca să îl 'cureţe' pe Rădoi?

MM:

-Eu nu cred asta.

Cosmescu:

-Nu ştiu, există şi această variantă B. De varianta asta am mai auzit. Patronatul (n.r. să îl cureţe). Tu să pierzi vreo patru... să ai un punct până în iarnă. Asta e şi vezi tu ce faci.

MM:

-Eu îl cunosc pe Mirel, niciodată... nu e genul care s-ar crampona într-un contract, sub nicio formă, dar nu cred că e asta. Ştiu că şi l-au dorit foarte mult, Mihai Rotaru şi l-a dorit foarte mult.

Cosmescu:

-Crezi că au acceptat toţi jucătorii? Adică Ivan şi Markovic nu au prieteni acolo? Care să fie supăraţi că ei au păţit chestia... hai că Hanca şi Vînă...

MM:

-Eu zic că nu, eu zic că nu există aşa ceva. Ştii ce se întâmplă, să ai prieteni care ce, să te vrea în echipă cumva... sare el sau cum?

Cosmescu:

-Nu să sară, <<să fim toţi acolo, suntem fraţi, să ne meargă bine, a venit ăsta şi ne-a stricat prietenia>>.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare