Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, savuros în legătură cu numirea lui Leo Strizu la FCSB: ”De aia l-a angajat aşa, să îi plesnească pe toţi, înţelegi?” | VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, savuros în legătură cu numirea lui Leo Strizu la FCSB: ”De aia l-a angajat aşa, să îi plesnească pe toţi, înţelegi?” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Leo Strizu (55 de ani) a fost numit noul antrenor principal de la FCSB, a anunţat Gigi Becali, la aproape o lună după despărţirea de Nicolae Dică. Acesta nu va fi de fapt tehnicianul echipei, dar va figura astfel în acte, întrucât deţine licenţa PRO.

La aproape o lună după ce a fost oficializat ”divorţul” de Nicoale Dică, FCSB şi-a numit noul antrenor principal, iar decizia luată de Gigi Becali nu este deloc surprinzătoare.

Nemulţumiţi de opţiunile de antrenor din România, conducătorii vicecampioanei doresc să îl păstreze pe Mihai Pintilii pe banca tehnică, dar acesta nu poate figura ca principal în acte, întrucât nu are licenţa.

Aşadar, a fost găsită ”portiţa” ca Leo Strizu să fie în acte tehnicianul FCSB-ului şi doar să fie ”ajutat” de Pintilii, care va rămâne în continuare oficial delegatul vicecampioanei la meciuri.

Îngrijorător este că Leo Strizu nu este cel mai potrivit personaj să reprezinte cea mai iubită echipă din România, din cauza unor probleme disciplinare atât în lumea fotbalului, cât şi în cea personală.

Lăsând la o parte faptul că a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în urmă cu 15 ani, Strizu a fost acuzat că îşi agresa jucătorii.

Bogdan Cosmescu, savuros în legătură cu numirea lui Leo Strizu la FCSB

Chiar în perioada în care o pregătea pe FCSB II s-ar fi comportat în acest fel, a dezvăluit chiar unul dintre foştii săi jucători, Andrei Pavelescu, care susţine că şi-a ratat cariera din cauza antrenorului.

Invitat în studioul Orange Sport în ziua numirii lui Leo Strizu, Bogdan Cosmescu a făcut un comentariu savuros în legătură cu noul antrenor de la FCSB.

După ce Pavelescu a sugerat că Gigi Becali şi conducerea FCSB-ului ştiau de abordarea lui Strizu, Cosmescu a glumit că fix de aia a fost numit antrenorul pe banca tehnică a vicecampioanei.

Dacă îi plesneşte pe toţi, ce, o să zică cineva ceva? Păi de aia l-a angajat aşa, că înseamnă că nu zice nimeni nimic. Înţelegi, ai văzut?”, a declarat Bogdan Cosmescu, pentru Orange Sport.

Primul meci al FCSB-ului cu Leo Strizu pe banca tehnică va avea loc joi, împotriva lui FC Botoşani. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cosmescu 

viewscnt
Articole similare