Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali a dezvăluit numele noului antrenor principal de la FCSB! Căutările pentru un nou tehnician au luat sfârşit

BREAKING | Gigi Becali a dezvăluit numele noului antrenor principal de la FCSB! Căutările pentru un nou tehnician au luat sfârşitgalerie foto

FCSB

Comentarii

Căutările FCSB-ului pentru un nou antrenor principal au luat sfârşit. Gigi Becali a dezvăluit numele tehnicianului care îi va lua locul lui Nicolae Dică (42 de ani), la aproape o lună de la ”divorţul” dintre vicecampioană şi expertul Orange Sport.

FCSB a început sezonul cu Toni Petrea pe banca tehnică, dar, după doar trei partide, actualul tehnician şi-a părăsit postul, iar în locul său a fost adus Nicolae Dică.

Expertul Orange Sport se afla la a doua experienţă pe banca tehnică a vicecampioanei, după ce mai petrecuse un an şi jumătate ca principal la FCSB, în perioada iunie 2017 - decembrie 2018.

Nicolae Dică afirma din start că revine la echipa sa de suflet cu inima deschisă, din dorinţa de a ajuta clubul şi a face performanţă, dar ”divorţul” s-a produs mult mai repede decât se aştepta acesta.

După puţin peste trei luni, Dică a luat decizia de a îşi da demisia, deranjat de comentariile patronului şi de faptul că nu ar mai fi găsit la club ce era înainte.

După despărţirea de acesta, FCSB a demarat căutările pentru un nou antrenor, iar diverse variante au fost vehiculate, majoritar Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă şi Laurenţiu Reghecampf.

Gigi Becali a dezvăluit numele noului antrenor principal de la FCSB

Gigi Becali îşi dorea neapărat un antrenor român, astfel că lista cu candidaţi pentru post s-a micşorat şi mai mult, atât de mult încât s-a ajuns la o concluzie neaşteptată.

MM Stoica dezvăluise că în stafful FCSB-ului există două persoane care deţin licenţa PRO şi pot figura ca antrenori principali, iar Gigi Becali a confirmat că unul dintre aceştia va fi noul tehnician.

Leo Strizu, fost antrenor la FCSB II şi Unirea Constanţa, va figura în acte ca antrenorul principal al echipei, iar Mihai Pintilii va rămâne în staff şi va conduce echipa alături de acesta.

Da, da (n.r. Leo Strizu este noul antrenor). Da, va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Aşadar, căutările FCSB-ului au luat, cel puţin temporar, sfârşit. La meciul de joi, împotriva lui FC Botoşani, care poate fi văzut în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, Strizu va fi principalul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare