Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir prezice o fuziune între FCSB şi CSA Steaua: ”O să vedeţi, până la urmă tot se contopesc” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir prezice o fuziune între FCSB şi CSA Steaua: ”O să vedeţi, până la urmă tot se contopesc” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

”Războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua se poartă de aproape opt ani, timp în care au existat nenumărate atacuri, acuzaţii şi jocuri de culise. În ciuda acestor aspecte, Dumitru Dragomir tot crede că totul se va încheie cu o fuziune între cele două echipe.

La începutul lui 2015, veştile că Steaua, actuala FCSB, nu mai putea evolua cu sigla sa pe piept au zguduit lumea fotbalului românesc, dând naştere ”războiului” dintre echipa lui Gigi Becali şi CSA.

Au existat diverse teorii în legătură cu cine ar fi pornit demersurile împotriva lui Becali şi motivele din spatele acestei decizii, care a distrus identitatea celui mai important club din istoria fotbalului românesc.

Totuşi, <<cine?>> şi <<de ce?>> nu mai sunt întrebări relevante acum, în contextul în care fapta a fost deja săvârşită, iar cele două tabere deja s-au format.

Aproape orice fan al celor două echipe ar afirma că nu mai există cale de întoarcere, dar se pare că Dumitru Dragomir este mai optimist decât suporterii roş-albaştri.

Fostul şef de la LPF este convins că cei de la MApN vor fi nevoiţi să cedeze într-un final şi că echipa deţinută de CSA şi FCSB vor fuziona, redevenind Steaua.

”O să vedeţi, până la urmă tot se contopesc”

Până să se întâmple acest lucru, Dragomir este de părere că FCSB trebuie să fie şi primită pe stadionul din Ghencea, întrucât ”echipa lui Becali e Steaua adevărată”.

”(n.r. ar trebui FCSB să joace pe stadionul Steaua?) Categoric. Pentru că asta este Steaua. Echipa lui Becali este Steaua adevărată. Că vor ei să transforme echipa ministerului... nu este adevărat.

Echipa Steaua este asta. Vă spun eu, care am participat la darea şi luarea echipei Steaua. Ştiu bine ce s-a întâmplat. Aceasta este Steaua. Este o crimă... eu m-am certat cu Dîncu.

Mă mir de ce ministrul Dîncu... eu cred că are multa minte, este mintos, cum Dumnezeu nu face de aşa natură să lase echipa să joace acolo? Şi pentru cartier ar fi extraordinar.

Şi pentru minister, şi pentru toată lumea. Până la urma tot se contopesc aceste echipe, o să vedeţi. Cealaltă o să toace din banii ministerului până încep să faca gălăgie celelalte, cum e Dinamo.

Ministerul Apărării poate să cheltuiască bani, iar Ministerul de Interne nu poate?!”. a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare