Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Leo Strizu, în mare formă la declaraţii după victoria FCSB-ului contra lui FC Botoşani: ”Am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă!”

VIDEO: Leo Strizu, în mare formă la declaraţii după victoria FCSB-ului contra lui FC Botoşani: ”Am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă!”

FCSB

Comentarii

Leo Strizu a oferit mai multe declaraţii după victoria cu FC Botoşani.

Învingătorii au marcat prin Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a înscris Mailat, în minuutele 14 şi 66.

Victoria FCSB cu FC Botoşani, 3-2 în deplasare, a fost primul meci la care Leo Strizu a îndeplinit rolul de "paravan" pentru Mihai Pintilii. Strizu este noul antrenor din acte al FCSB, cu licenţă PRO, şi a oferit un moment amuzant la flash-interviu, când a uitat care a fost ultima schimbare a "roş-albaştrilor".

La finalul meciului, antrenorul a oferit mai multe declaraţii. El a făcut şi o glumă, spunând că ar dori o centură de siguranţă pe banca antrenorilor. 

”Cred că putea fi mai mare scorul, dar sunt bucuros, felicit băieţii. Deocamdată cred că cel mai important lucru pentru mine e că tinerii au început să joace. Miculescu, Tavi Popescu, Pantea, sunt adeptul jucătorilor tineri. Cred că în jocul nostru s-a văzut că am venit să câştigăm. Poate la golul doi, dacă eram mai atenţi, nu-l primeam.

Miculescu se pregăteşte bine, are atitudine bună şi va fi o variantă pentru primul 11. Pe Creţu l-am schimbat cu Pantea pentru că Pantea a fost la echipa naţională, trebuie să-i dai încredere. Miculescu v-am spus, Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno, iar Edjouma a intrat pentru că trebuia să blocăm şi aveam nevoie de travaliul lui.

După această pauză mă aşteptam să fie un joc mai închis, dar noi ne-am propus să câştigăm. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo 5. Mai greşim, dar se vor corecta astea în timp. Suntem colaboratori, şi cu Pinti, şi cu Filip, n-am cum să-i opresc, fiecare trăieşte cum crede el. L-am stăpânit cu greu, dar am să vorbesc la Şcoala de Antrenori să introducem o centură de siguranţă pe bancă.

Tavi Popescu, jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând de la meciul cu Rapid i-a dat încredere, copilul a ascultat, s-a ataşat şi pune în practică ce a lucrat cu Pinti. Va fi mult de muncă, mai mult psihic. Echipa va trebui să asculte şi să mergem doar la victorie. Jucăm şi cu Târgovişte, şi cu CFR, echipe bune”, a declarat Leo Strizu.

Afla mai multe despre: fcsb-strizu-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare