Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pleacă, mă, lasă-mă în pace”. De ce a picat transferul la FCSB al fotbalistului care a impresionat la Campionatul Mondial: ”I-am închis telefonul”

”Pleacă, mă, lasă-mă în pace”. De ce a picat transferul la FCSB al fotbalistului care a impresionat la Campionatul Mondial: ”I-am închis telefonul”galerie foto

FCSB

Comentarii

Dorit de FCSB în perioada în care activa în Liga 1, la FC Voluntari, Aissa Laidouni (25 de ani) nu a făcut până la urmă pasul la Bucureşti, ci la Ferencvaros, iar, graţie formei sale bune din Ungaria, a ajuns la Campionatul Mondial alături de Tunisia.

Sosit în România în vara lui 2018, de la echipa secundă a lui Angers, Aissa Laidouni era cotat la doar 200.000 de euro în momentul transferului la FC Voluntari.

Până în acel punct, fotbalistul care a însumat între timp 28 de apariţii pentru naţionala Tunisiei evoluase doar în ligile inferioare franceze, în afara unei apariţii pentru Angers în Ligue 1.

După doi ani în care a impresionat la Voluntari, a venit momentul ca Laidouni să facă pasul la o echipă mai mare, cu pretenţii, iar FCSB s-a ivit ca o posibilă destinaţie.

Cele două părţi ar fi reuşit iniţial să ajungă la un acord, înainte ca totul să pice în ultimul moment. Gigi Becali a dezvăluit ce a dus la împotmolirea negocierilor.

Latifundiarul susţine că impresarul lui Laidouni a fost motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat, în contextul în care cerea o primă semnificativă din partea celor de la FCSB.

De ce a picat transferul la FCSB al lui Aissa Laidouni

Sunt nişte principii aici. Cerea în pandemie 20% impresarul, Lubljana, i-am închis telefonul: pa, la revedere! Să ceară 20% impresarul?

Cum să dau procent de la jucător la impresar? Pleacă, mă, lasă-mă în pace!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Până la urmă, Aissa Laidouni a ajuns să semneze cu Ferencvaros, în schimbul a 600.000 de euro. Mutarea a dat roade pentru mijlocaş, care a ajuns astfel în naţionala Tunisiei.

Născut în Franţa, dar cu origini tunisiene, Laidouni a debutat pentru selecţionata africană în martie 2021, la şapte luni după ce plecase la FC Voluntari.

Calificată surprinzător la Cupa Mondială din acest an, fostul jucător din Liga 1 a fost convocat de Tunisia şi a reuşit chiar să impresioneze în Qatar.

În primul duel al naţionalei africane, remiza cu Danemarca, Laidouni a fost desemnat omul meciului, reuşind o nouă prestaţie bună în victoria împotriva ţării sale natale, scor 1-0, pasând decisiv la ultimul gol.

Afla mai multe despre: aissa laidouni 

viewscnt
Articole similare