Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de ultimă oră pentru Gigi Becali. Fotbalistul se înţelesese cu FCSB, dar a fost deturnat de o echipă din Ligue 1!

Lovitură de ultimă oră pentru Gigi Becali. Fotbalistul se înţelesese cu FCSB, dar a fost deturnat de o echipă din Ligue 1!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost foarte interesat de transferul lui Aissa Laidouni, actualmente la FC Voluntari.

Patronul roş-albaştrilor a negociat intens transferul mijlocaşului în vârstă de 23 de ani de la FC Voluntari, dar în cele din urmă, afacerea nu s-a concretizat. Francezul cu origini tunisiene a fost foarte aproape de FCSB, după cum recunoştea chiar patronul roş-albaştrilor.

La un moment dat, transferul lui Laidouni la FCSB a fost practic realizat: ”L-am luat, l-am vrut încă din iarnă!” spunea Becali. Ulterior, mutarea a picat definitiv.

Gigi Becali a dezvăluit că impresarul fotbalistului a blocat afacerea. Aceasta ar fi vrut, pe lângă comision, şi un procent dintr-o viitoare vânzare a mijlocaşului francez.

Patronul FCSB nu a fost de acord cu aceste condiţii puse de impresar şi a anunţat că renunţă defitiniv la transfer: ”Nu-l mai luăm. I-am spus să-i dublăm salariul, i-am trimis contractul, iar impresara a zis că trebuie să luaţi în calcul procente şi comision pentru impresar. Şi eu am zis 'Asta e culmea'. Eu, FCSB, să dau comision. Vrei comision? Ia comision de la cine îl aduci. Îţi iei comisionul de dinainte. Eu negociez banii mei” a tunat la acea vreme, Gigi Becali.

Conform presei din ţara sa natală, Laidouni ar putea da lovitura carierei

Născut în Franţa, la Livry Gargan, Laidouni a crescut la academia clubului Angers şi a mai jucat la Les Herbiers şi Chambly înainte să ajungă în România, la FC Voluntari.

S-a integrat perfect în Liga 1, ba chiar s-a impus într-o echipă care se pliază pe stilul său de joc. Aşa a ajuns să trezească interesul celor de la FCSB, iar mai nou, al unei formaţii din Ligue 1.

Foot Mercato scrie că Aissa Laidouni ar putea ajunge acum la FCO Dijon, club din prima ligă franceză. ”Cu abilităţi fizice peste medie şi o tehnică excelentă, Laidouni poate fi o lovitură pentru Dijon, grupare care se arată interesată de serviciile sale” scrie sursa citată.

Laidouni a ajuns în România în 2018 şi la 23 de ani este unul dintre mijlocaşii buni din Liga 1. A marcat şapte goluri pentru FC Voluntari şi este cotat la 400 de mii de euro. El mai are contract cu FC Voluntari pentru încă un sezon. În actuala stagiune a bifat 24 de meciuri, un gol şi două pase decisive. 

Afla mai multe despre: gigi becalilaidouni 

viewscnt
Articole similare