Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Lovitură grea pentru Becali şi FCSB în "războiul" cu CSA Steaua! TAS a dat răspunsul final şi irevocabil

BREAKING NEWS | Lovitură grea pentru Becali şi FCSB în "războiul" cu CSA Steaua! TAS a dat răspunsul final şi irevocabil

Fotbal intern

Comentarii

FRF a anunţat, printr-un comunicat oficial, că TAS a respins contestaţia formulată de FCSB împotriva Comitelului Executiv al Casei Fotbalului în ceea ce priveşte decizia care le cluburilor de drept public să se “transforme” în cluburi de drept privat. Mai mult, FCSB va fi obligată să-şi facă echipă de fotbal feminin.

În plin război cu CSA Steaua, Gigi Becali a pierdut o "luptă" importantă. FCSB a contestat la TAS dreptul cluburilor care aparţin instituţiilor publice să se transforme în cluburi private. Tribunalul de Laussane a respins contestaţia făcută de echipa roş-albastră, astfel că steliştii vor avea drum liber spre Liga 1.

În plus, FCSB va fi obligată să-şi facă echipă de fotbal feminin, lucru de care Gigi Becali nici n-a vrut să audă atunci când Comitetul Executiv al FRF a decis că toate cluburile din Liga 1 vor fi obligate să aibă o formaţie de fete începând din sezonul următor.

Steaua, cu un pas în Liga 3!

Lider detaşat înainte de declanşarae pandemiei de COVID-19 în România, Steaua a fost desemnată campioană a Bucureştiului şi va intra direct în barajul de promovare pentru Liga 3. Steliştii lui Daniel Opriţa şi Iulian Miu ar putea întâlni pe AS FC Bărăganul Ciulniţa (Ialomiţa) şi AFC Victoria Adunaţii Copăceni sau CS Argeşul 2009 Mihăileşti, aceştia doi din urmă fiind liderii din cele două serii ale Ligii 4 din Giurgiu. Barajul de promovare se va disputa în dublă manşă, pe 1 şi 5 august, pe teren neutru.

Afla mai multe despre: tasfcsbsteaualiga 1ggi becali 

viewscnt
Articole similare