Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total la Universitatea Craiova. Oltenii rămân fără un jucător esenţial în lupta pentru titlu: "Plec în Italia. Sper să fie ok"

ŞOC total la Universitatea Craiova. Oltenii rămân fără un jucător esenţial în lupta pentru titlu: "Plec în Italia. Sper să fie ok"
Comentarii

Universitatea Craiova se află în cursa pentru titlu din Liga I şi este marea favorită la câştigarea campionatului în acest sezon. Oltenii au un avans de patru puncte în faţa campioanei entitre, CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat.

Din păcate, Mihai Roman nu îşi poate ajuta echipa din teren în lupta pentru titlu. Atacantul de 28 de ani a primit o veste teribilă, în iarna acestui an, iar acum încă se recuperează în urma problemelor cardiace pe care le are.

Mihai Roman a dezvăluit că urmează acum să meargă la un medic specialist, în Italia, şi speră să revină cât mai repede la antrenamente. În cazul în care va fi nevoit să-şi încheia cariera de fotbalist, atacantul ştie deja ce vrea să facă după ce va agăţa ghetele în cui.

Mihai Roman, aproape de revenire. Atacantul Universităţii Craiova nu renunţă la cariera de jucător

"Mi-e dor de fotbal, de antrenamente, de orice înseamnă fotbal. Abia aştept să nă întorc şi-mi doresc sâ ieşim campioni în acest an. Când îmi voi încheia cariera, vreau să rămân tot în fotbal, dar nu mă gândesc la antrenorat. În administraţie, preşesinte.

Sunt din Craiova şi la Craiova mi-aş dori să continui pe această parte. Plec miercuri, în Italia, la cel mai bun doctor pe elecritcitatea inimii şi sunt sigur că o să-şi dea ok-ul să mă reîntorc pe terenul de fotbal că este cam cel mai bun din lume.

Sper să fie ok şi daca va fi nevoie de vreo intervenţie, nu va fi aşa rău, că şi Ţucudean şi-a făcut ablaţie şi joacă în continuare. El a fost puţin mai speriat pentru că simţea fiecare o bătaie în plus. Eu nu am simţit niciodată nimic. Sunt alături de colegii mei de la Craiova, am fost şi la Cluj, mă bucur că suntem în această poziţie şi sper să câştigăm toate meciurile până la final şi să fim campioni.

Echipa s-a unit sub aceasă formulă, cu Bergodi şi băieţii. Unitatea. Colegii mei au crezut că pot fi pe primul loc, au luptat la fiecare meci. Omogenitatea e principalul nostru atu. La fel pot spune şi despre unitatea de grup" , a declarat Mihai Roman la Look Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaliga 1mihai roman 

viewscnt
Articole similare