Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la FCSB. Becali dă o nouă lovitură surprinzătoare şi îşi vinde starul cu o sumă astronomică. O echipă de top din Franţa a pus banii pe masă

Transfer de ultimă oră la FCSB. Becali dă o nouă lovitură surprinzătoare şi îşi vinde starul cu o sumă astronomică. O echipă de top din Franţa a pus banii pe masă

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai dificilă perioadă din ultimele sezoane, iar acest lucru se vede şi în clasament, unde echipa patronată de Gigi Becali ocupă locul 5 în play-off.

Gigi Becali a promis schimbări masive la echipă şi a început deja treaba. Bogdan Argeş Vintilă a fost retrogradat la conducerea echipei secunde a celor de la FCSB, iar acum pe banca roş-albaştrilor au venit Toni Petrea şi Thomas Neubert, care promit să-i pună din nou pe picioare pe fotbaliştii vicecampioanei României.

În plus, Becali a şi adus deja doi noi jucători la echipă. Veniţi liber de contract, după despărţirile de Gaz Metan Mediaş şi de Universitatea Craiova, Sergiu Buş şi Marius Briceag sunt primele două lovituri date de patronul de la FCSB pe piaţa transferurilor. Acum, următoarele ţinte ale latifundiarului din Pipera sunt doi fundaşi centrali. Virgil Ghiţă, de la FC Viitorul, şi Bogdan Ţîru, de la Jagiellonia, sunt jucătorii pe care Gigi Becali vrea să plătească două milioane de euro pentru a-şi betona defensiva.

Becali pregăteşte o nouă lovitură la FCSB. Dennis Man, dorit în Ligue 1

Evident, ca-n fiecare sezon, Gigi Becali anunţă transferuri spectaculoase, însă urmează şi vânzari importante pentru istoria fotbalului românesc. Florinel Coman a avut nenumărate oferte în acest sezon, inclusiv la începutul pandemiei de coronavirus, când Orlando City l-a dorit insistent, dar americanii nu l-au convins pe Gigi Becali cu oferta de şapte milioane de euro pe care au făcut-o.

În aceeaşi situaţie se află şi Dennis Man. Mijlocaşul de 21 de ani a ratat transferul la Norwich, după ce englezii au vrut să ofere şase milioane de euro, iar Becali n-a fost mulţumit de ofertă. Acum, Man este dorit de echipe importante din Serie A, printre care Atalanta şi Fiorentina, iar presa din Germania a scris, săptămâna trecută, că Borussia Dortmund l-a trecut pe lista de transferuri din această vară.

Pe lângă ofertele pe care le are din Italia, Dennis Man este dorit şi de AS Monaco, după cum anunţă antenasport.ro. Sursa citată notează că echipa din Ligue 1 e pregătită să plătească zece milioane de euro pentru mijlocaşul de 21 de ani, suma la care se vor adăuga şi alte bonusuri, astfel încât să fie îndeplinite toate dorinţele lui Gigi Becali.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man, pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 8 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 30 de meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalidennis man 

viewscnt
Articole similare