Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu Gabi Tamaş ieşind de la negocierile cu Dinamo! "Câinii" pot da lovitura pentru sezonul următor

VIDEO | Primele imagini cu Gabi Tamaş ieşind de la negocierile cu Dinamo! "Câinii" pot da lovitura pentru sezonul următor

Dinamo București

Comentarii

Gabi Tamaş (36 de ani) e la un pas de Dinamo. Fundaşul e dorit de clubul din Ştefan cel Mare, care speră să redreseze situaţia extrem de dificilă din clasament, iar fundaşul a fost, luni, la RIN pentru a negocia o revenire în tricoul roş-alb. Iată primele imagini cu Tamaş ieşind de la negocieri.

Dinamo caută soluţii să iasă din criza care pare fără sfârşit. Ţinuţi în viaţă de suporeri, elevii lui Gigi Mulţescu şi Cornel Ţâlnar se află în luptă pentru evitarea retrogradării, iar dacă vor reuşi, în sezonul următor vor avea un om de bază în defensivă, după aducerea lui Gabi Tamaş, un jucător cu ştate vechi în Ştefan cel Mare, care poate fi şi lider în vestiarul "câinilor". Experimenatul fundaş central a fost să-şi negocieze revenirea, iar Telekom Sport l-a surprins la ieşirea din birourile de la RIN.

Interesul lui Dinamo pentru Gabi Tamaş nu e nou. Apărătorul central a fost în contact cu oficialii din "Ştefan cel Mare" şi în urmă cu câteva săptămâni, dar semnătura de pe contract s-a lăsat aşteptată.

Gabi Tamaş pune condiţii pentru a semna cu Dinamo

Deşi a fost invitat, luni, la masa negocierilor, Gabi Tamaş aşteaptă ca una dintre condiţiile sale să fie îndeplinită. Sursele Telekom Sport susţin că transferul la Dinamo e condiţionat şi de sumele pe care cumpărătorii spanioli ai lui Dinamo le vor vira spre clubul din "Ştefan cel Mare", drept garanţii.

Dacă spaniolii se vor ţine de cuvânt, Gabi Tamaş îşi va da acceptul şi va semna cu echipa aflată pe marginea prăpastiei. Un mare avantaj al mutării e reprezentat de prezenţa lui Cornel Ţălnar în cadrul clubului. Noul direct tehnic al lui Dinamo a susţinut, în prima sa conferinţă de presă, că are informaţii, conform cărora cumpărătorul spaniol este unul serios, care-şi doreşte să achite tranşele de bani promise.

Gabriel Tamaş, care va împlini 37 de ani pe 9 noiembrie, şi-a început cariera la Dinamo, iar în 2003 a fost vândut la Galatasaray. Ulterior, fundaşul central a mai evoluat în două rânduri pentru "câini", dar şi pentru marea rivală FCSB, printre altele.

Afla mai multe despre: gabi tamasvideodinamonegocieririn 

viewscnt
Articole similare