Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ la U Craiova! Transfer incredibil în Premier League pentru Alex Cicâldău. Clubul uriaş cu 9 titluri anunţă: "Îl aducem"

BOMBĂ la U Craiova! Transfer incredibil în Premier League pentru Alex Cicâldău. Clubul uriaş cu 9 titluri anunţă: "Îl aducem"
Comentarii

Presa din Anglia a dezvăluit o informaţie care-l face să viseze pe fotbalistul lui U Craiova, Alexandru Cicâldău, în vârstă de 23 de ani. Mijlocaşul e dorit de clubul de tradiţie Everton, care consideră că ar putea face o afacere importantă cu internaţionalul român, ţinând cont de suma de transfer.

U Craiova e pe cai mari în Liga 1, iar evoluţiile fotbaliştilor care au dus greul în acest sezon nu au trecut neobservate. Alexandru Cicâldău a fost unul dintre "pilonii" lui Victor Piţurcă, Corneliu Papură şi Cristiano Bergodi şi, la doar 23 de ani, a atras atenţia mai multor cluburi din vestul Europei. După ce în urmă cu câteva zile s-a aflat despre interesul echipei din Serie A, Sampdoria, acum englezii anunţă că Everton insistă pentru "Modric de România". 

Alexandru Cicâldău poate prinde un transfer de vis la Everton. Anunţul eneglezilor

U Craiova are un parcurs perfect în acest sezon, iar venirea lui Cristiano Bergodi le-a adus oltenilor suflul necesar pentru a ataca titlul Ligii 1. Elvir Koljic, Alexandru Cicâldău, Mirko Pigliacelli şi Valentin Mihăilă au fost unii dintre cei mai buni fotbalişti ai campionatului, iar ofertele nu s-au lăsat aşteptate. Italianul putea reveni în ţara natală în urmă cu câteva săptămâni, dar şi-a prelungt contractul cu U Craiova, în timp ce pentru Valentin Mihăilă există interes de la un club important din La Liga

Totuşi, se pare că cel mai aproape de transfer este "creierul" de la mijlocul terenului lui U Craiova, Alex Cicâldău. Cu câteva ore înainte de FC Botoşani - U Craiova, scor 0-2, englezii de la hitc.com au anunţat că Everton e încrezătoare că poate câştiga lupta pentru transferul mijlocaşului român. 

  • 12 e locul ocupat în Premier League de Everton. 

Detaliile transferului lui Alex Cicâldău la Everton

Sursa citată anunţă că Everton e interesată să-l transfere pe Alexandru Cicâldău, care e dorit şi de Sampdoria: "Everton e încrezătoare că se află în fruntea cursei, pentru a-l aduce", notează jurnaliştii englezi. Scouterii "caramelelor" l-au urmărit pe Alex Cicâldău de-a lungul sezonului şi e de aşteptat ca Everton să treacă la fapte, pentru a nu-l pierde. 

De asemenea, englezii sunt entuziasmaţi şi din punct de vedere al banilor ceruţi de U Craiova. Sursa citată anunţă că fostul mijlocaş al lui Gică Hagi poate ajunge pe Goodison Park pentru doar 3.5 milioane de lire (n.r. - 3.8 milioane de euro): "Mijlocaşul central este o maşinărie de goluri pentru Craiova, în acest sezon. Joacă mijlocaş central, dar poate evolua şi în flancul drept, cu o versatilitate pe placul lui Carlo Ancelotti". 

Pentru Alex Cicâldău, transferul în Premier League ar fi unul de vis. Everton este una dintre echipele de tradiţie din Anglia şi marea rivală a lui Liverpool. "Caramelele" au nouă titluri în Premier League şi cinci Cupe ale Angliei. Dacă transferul lui Alex Cicâldău la Everton se va realiza, mijlocaşul central se va lupta pentru postul de titular cu: Jonjoe Kenny, Jean Gbamin, Muhamed Besic, Andre Gomes, tom davies, Fabian Delph şi Beni Baningime. 

În ultima perioadă, Gigi Becali a fost aproape de a-l trimite pe Dennis Man la Norwich, club retrogradat din Premier League, dar se pare că şansele ca Alex Cicâldău să plece de la U Craiova în Premier League sunt mult mai mari. 

38 de meciuri, 15 goluri şi 8 pase decisive sunt cifrele lui Alex Cicâldău în acest sezon. 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaualexandru cicaldau transferu craiovauniversitatea craiovaalexandru cicaldau evertonalexandru cicaldau premier leaguealexandru cicaldau u craiovatransferuri u craiova 

viewscnt
Articole similare