Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tu nu te respecţi”. Viorel Moldovan, discurs dur la adresa lui Leo Strizu: ”Te descalifici ca antrenor, nu ai respect pentru meseria asta” | EXCLUSIV

”Tu nu te respecţi”. Viorel Moldovan, discurs dur la adresa lui Leo Strizu: ”Te descalifici ca antrenor, nu ai respect pentru meseria asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Controversele în legătură cu numirea lui Leo Strizu (55 de ani) la FCSB continuă şi după al doilea meci al noului antrenor principal al vicecampioanei pe banca tehnică. Viorel Moldovan a ţinut un discurs dur la adresa acestuia, din cauza declaraţiilor făcute înaintea confruntării cu CS Mioveni.

Două meciuri, două victorii arată bilanţul FCSB-ului după primele două partide cu Leo Strizu pe banca tehnică, însă meritul nu este al tehnicianului de 55 de ani.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului dintre vicecampioană şi Mioveni, antrenorul principal în acte de la FCSB a afirmat că Becali face legea, iar stafful este format din ”simpli executanţi”.

Aceste declaraţii au stârnit un val de reacţii negative la adresa celor de la FCSB, sugerându-se că Strizu ar merita chiar să îşi piardă licenţa pentru astfel de comentarii.

Viorel Moldovan a fost deranjat de cele spuse de antrenorul principal al vicecampioanei şi a ţinut un discurs foarte dur la adresa sa, prin care îl acuza că nu are respect pentru el însuşi şi pentru meseria sa.

”Tu nu te respecţi, te descalifici ca antrenor”

Moldovan a mai sugerat că nu doar la FCSB există astfel de intervenţii din partea conducerii, dar a punctat că orice antrenor care acceptă să se supună se descalifică.

Imixtiunea asta la FCSB a patronului e de când lumea, nu e o noutate, o ştim prea bine... nu că a ieşit acum Strizu şi a confirmat ceea ce ştiam toţi.

Da, a recunoscut omul această imixtiune. Patronul decide în totalitate tot ceea ce se întâmplă acolo. Şi, dacă asculţi, ai angajament, bine mersi, trebuie să asculţi.

Eu cred că mai sunt cazuri şi din din altă parte unde există imixtiune, dar nu sunt atât de mediatize. Cred că există chiar la noi în campionat.

Şi afară mai sunt cazuri... acum e clar că, dacă accepţi lucrul ăsta, e problema ta, dar te descalifici ca antrenor, nu mai ai respect pentru meseria asta. Tu nu te respecţi”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

După ce a gafat la ambele conferinţe de presă şi la flash-interviul la care a fost prezent, Leo Strizu nu a mai fost trimis la declaraţii şi după meciul cu Mioveni.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare