Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul de pe marginea terenului dintre Dică şi un jucător de la FCSB. Antrenorul a recunoscut că l-a ameninţat: ”Nu avea atitudinea dorită. I-am spus asta” | EXCLUSIV

Conflictul de pe marginea terenului dintre Dică şi un jucător de la FCSB. Antrenorul a recunoscut că l-a ameninţat: ”Nu avea atitudinea dorită. I-am spus asta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Titular în meciul cu Mioveni, Răzvan Oaidă a fost înlocuit după doar 25 de minute şi era vizibil deranjat cât părăsea terenul. Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost întrebat dacă este în regulă o astfel de schimbare şi a dezvăluit că şi el a fost aproape de o astfel de decizie tactică în mandatul său la FCSB.

Considerat de Dumitru Dragomir înlocuitorul ideal pentru Malcom Edjouma la FCSB, ironia a făcut ca Răzvan Oaidă să fie înlocuit de francez la ultimul meci, cu urmări incredibile.

Imediat ce a intrat pe teren, fotbalistul care ar fi aproape de despărţirea de vicecampioană a deschis scorul, înainte de a pasa decisiv şi la reuşita lui Adrian Şut din repriza secundă.

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a fost întrebat dacă o astfel de schimbare, atât de devreme, este în regulă, în contextul moralului jucătorului care este înlocuit.

Fostul antrenor de la FCSB a ajuns să dezvăluie că şi el a fost aproape de a lua o astfel de decizie la FCSB, dezamăgit de atitudinea unuia dintre fotbaliştii pe care îi trimisese în teren.

Conflictul de pe marginea terenului dintre Dică şi un jucător de la FCSB

Dică a recunoscut că l-a chemat pe acesta pe marginea terenului şi că l-a ameninţat că îl va înlocui dacă nu îşi revizuieşte atitudinea.

”(n.r. e ok să schimbi un jucător în minutul 25?) Depinde ce se întâmplă în timpul jocului, dar şi eu am fost... la un meci, am vrut să schimb un jucător tot aşa, în minutul 25-30, pentru că nu avea atitudinea pe care eu mi-o doream.

Am vrut să îl schimb. L-am chemat la margine, i-am spus că, dacă nu schimbă atitudinea, va veni lângă mine pe bancă. Şi nu l-am schimbat. Dar am fost aproape. Depinde ce face jucătorul respectiv.

Sau poţi să faci o schimbare tactică cum au făcut ei aseară, şi-au dat seama că cei de la Mioveni nu le pun nicio problemă şi că trebuie să aducă un om mai ofensiv la mijlocul terenului, să vină din linia a doua, la careu, când vin centrări de la margine.

E greu pentru un jucător să fie schimbat în minutul 25, dar, dacă îi explici după aia că au fost lucruri tactice, poate înţelege”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare