Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îmi plac oamenii care ne înjură. În ultimele meciuri au dat în noi de la început”. Denis Alibec ripostează după certurile cu fanii naţionalei | VIDEO EXCLUSIV

”Nu îmi plac oamenii care ne înjură. În ultimele meciuri au dat în noi de la început”. Denis Alibec ripostează după certurile cu fanii naţionalei | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Denis Alibec (31 de ani) a vorbit despre relaţia sa cu fanii echipei naţionale, după ce a fost surprins certându-se cu mai mulţi suporteri în urma meciului tur cu Bosnia din Nations League, pierdut de ”tricolori” cu 0-1.

Dacă în timpul Generaţiei de Aur echipa naţională era venerată şi considerată cu adevărat reprezentanta poporului român, actuala generaţie nu inspiră aceleaşi sentimente patriotice.

Ba chiar din contră. Conducerea fotbalului românesc şi o parte dintre jucători au stârnit un ”război” între fani şi naţională, care nu aduce niciun beneficiu niciuneia dintre părţi.

La finalul înfrângerii cu Bosnia din Nations League, acest lucru a fost evident. Tavi Popescu şi Denis Alibec au mers către fani pentru a le mulţumi pentru susţinere şi au ajuns să se certe cu ei.

Când cei doi jucători au ajuns la galerie, au început să fie înjuraţi, motiv pentru care s-au enervat şi s-au luat la ceartă cu suporterii români.

Între echipa naţională şi fani trebuie să exite o relaţie de simbioză, care, în acest moment, nu doar că nu există, dar nici nu are şanse de a se dezvolta.

”Nu îmi plac oamenii care ne înjură. În ultimele meciuri au dat în noi de la început”

Într-un interviu cu Orange Sport, întrebat ce nu îi place în fotbalul românesc, Denis Alibec a recunoscut că este deranjat de persoanele care îl înjură meci de meci.

Dacă relaţia sa cu fanii Farului este una bună, cea cu suporterii echipei naţionale este aproape dezastruoasă, însă Alibec încă are speranţe că aceasta se mai poate salva.

”(n.r. ce nu îţi place în fotbalul românesc?) Oamenii care ne înjură... la fiecare meci. (n.r. cum e relaţia cu fanii la naţională şi aici?) Aici e foarte bună, la naţională nu chiar.

În ultimele meciuri chiar au dat în noi de la început. Dar îi înţelegem şi sperăm să le schimbăm mentalitatea”, a declarat Denis Alibec, pentru Orange Sport.

Declinul fotbalului românesc şi lipsa performanţelor, atât la nivel de club, cât şi la echipa naţională, i-au făcut pe fanii români să îşi piardă din dragostea pentru selecţionata noastră şi să devină nervoşi.

La toate meciurile echipei naţionale, scandări anti-FRF pot fi auzite, indiferent de stadion sau de oraş.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare