Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A plecat cu scandal de la FCSB, dar ar fi interesat de o revenire! Fotbalistul adorat de fanii roş-albaştri se autopropune: ”Experienţa mea ar fi benefică”

A plecat cu scandal de la FCSB, dar ar fi interesat de o revenire! Fotbalistul adorat de fanii roş-albaştri se autopropune: ”Experienţa mea ar fi benefică”

FCSB

Comentarii

Plecat de la FCSB în urmă cu mai bine de şase ani, după un singur sezon la club, Jugurtha Hamroun (33 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada petrecută la Bucureşti şi a recunoscut că ar fi interesat să revină.

Ajuns în România în ianuarie 2015, la Oţelul Galaţi, Jugurtha Hamroun a devenit de îndată unul dintre cei mai interesanţi jucători din campionatul nostru, graţie abilităţilor sale tehnice.

După şase luni la Galaţi, algerianul a făcut pasul la FCSB, unde avea să petreacu un singur sezon, însumând 44 de apariţii, 11 goluri şi şapte pase decisive.

Adorat de fanii roş-albaştri, fotbalistul le-a frânt inima acestora în vara lui 2016, când a fugit din cantonament şi a refuzat să se mai prezinte la antrenamente pentru a forţa un transfer.

Hamroun primise o ofertă foarte atractivă din punct de vedere financiar din Qatar şi era dornic să o accepte, în timp ce Gigi Becali spera să îl vândă la un club european important.

Ce a făcut Hamroun nu s-a întâmplat niciodată. O asemenea sfidare şi obrăznicie”, spunea Becali, printre altele, despre fostul său jucător.

În ciuda ”rupturii” dintre cele două părţi, Hamroun susţine că a plecat în relaţii bune de la FCSB şi a recunoscut că ar fi interesat să revină într-o bună zi.

A plecat cu scandal de la FCSB, dar ar fi interesat de o revenire

A fost o experienţă memorabilă. Am petrecut trei ani şi jumătate la Oţelul Galaţi şi FCSB. A fost cel mai bun sezon al carierei la FCSB.

Am avut şansa să jucăm preliminarii în UEFA Champions League cu Partizan, cu Manchester City. De asemenea, am jucat în grupele UEFA Europa League. FCSB are un loc special în inima mea.

Am avut mulţi prieteni buni. Încă mai ţin legătura cu Gregory Tade, cu Tahar, cu Fernando Varela, din când în când cu Gabi Tamaş.

Am văzut că încă joacă. Ba chiar am fost adversari în vară într-un meci amical cu Petrolul. A fost drăguţ să ne revedem.

Nu. S-a înţeles greşit. La Steaua (n.r. FCSB), orice făceai, totul apărea în media. Dacă ai fi băut un pahar de suc de portocale, a doua zi ai fi văzut în presă că erai sub influenţa alcoolului.

A fost un moment amplificat. Nu m-a afectat, m-am concentrat pe fotbal. Pentru mine, a fost ceva nou să fiu într-un oraş aşa mare, în Bucureşti, capitala ţării.

La început, bineînţeles, încercam să mă bucur de oraş, să ies, să întâlnesc fete. Totuşi, mi-am concentrat energiile pe obiectivele mele şi cred că am terminat un sezon foarte bun la Steaua (n.r. FCSB). Am învăţat din greşeli pentru că, evident, nu am făcut totul perfect.

Gigi Becali nu voia să plec. Mai aveam doi ani contract. Pe de altă parte, am primit o ofertă foarte bună, pe care n-aş fi putut s-o refuz, de la Al Sadd, de aici, din Qatar.

Bineînţeles că nu am vrut să ratez această oportunitate. Becali ar fi vrut să mă vândă în Europa, la un club mare. Deci, eram oarecum într-un conflict de interese.

În interior, lucrurile nu au fost însă cum le-a prezentat media. Când vorbeşti faţă-n faţă cu Becali, e o persoană cumsecade, se poartă frumos.

Are greşelile lui, când vorbeşte în presă, de exemplu. Dar ne-am rezolvat problema. La momentul respectiv, ne calificasem în grupele Europa League, deci n-am plecat ca un hoţ.

Am câştigat Cupa Ligii, când am marcat golul decisiv în finală, ne-am calificat în grupele Europa League. Mi-am făcut treaba. Trebuia să dau pagina şi să încep un alt capitol.

(n.r. te gândeşti să te întorci în România?) De ce nu? (n.r. ca jucător sau după ce îţi închei cariera?) Nu se ştie. Momentan sunt sub contract aici, în Qatar.

Dar nu aş zice 'nu' unei reveniri în România, poate chiar la FCSB. Am urmărit echipa în ultima perioadă, în Conference League. Am fost destul de dezamăgit. Nu cred că sunt conştienţi de valoarea pe care o au.

Sunt afectat când văd aceste lucruri şi, repet, de ce nu, într-o zi poate mă întorc. (n.r. e un mesaj către Gigi Becali?) Nu este atât de simplu precum pare.

(n.r. crezi că ai fi binevenit acolo?) Nu ştiu, ar trebui să-l întrebi pe Gigi. Poate are alt proiect, poate vrea alt tip de jucători.

Cred însă că experienţa mea ar putea fi benefică pentru echipă”, a declarat Jugurtha Hamroun, pentru Playsport.

Împrumutat în Qatar în 2016, pentru un milion de euro, Al Sadd l-a cumpărat definitiv pe Hamroun după un an, pentru încă un milion de euro.

 

 

Afla mai multe despre: jugurtha hamroun 

viewscnt
Articole similare