Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hamroun a fost prezentat oficial la Al-Sadd: "Un jucător mare pe care îl urmăream de ceva timp"

Hamroun a fost prezentat oficial la Al-Sadd: "Un jucător mare pe care îl urmăream de ceva timp"
Comentarii

Fotbalistul algerian Jugurtha Hamroun, în vârstă de 27 de ani, împrumutat de FC Steaua la Al-Sadd pe finalul perioadei de transferuri, a fost prezentat oficial la noua sa formaţie, iar directorul sportiv Mohammed Ghanem Al-Ali s-a declarat încântat de venirea sa.

Steaua l-a cedat pe Hamroun sub formă de împrumut pe finalul perioadei de transferuri, pentru un milion de euro, cu opţiune de cumpărare definitivă. La Al-Sadd, mijlocaşul algerian va îmbrăca tricoul cu numărul 5, acelaşi ca la Steaua, şi va fi coleg cu Xavi Hernandez, fostul jucător al Barcelonei.

"Este un jucător mare, pe care îl urmăream de ceva timp. Are multă experienţă ce îi va ajuta şi pe ceilalţi jucători de la clubul nostru. Ne aşteptăm la un nivel excelent al prestaţiilor lui în următorul sezon. Aducerea lui Hamroun vine să întărească strategia clubului, aceea de a transfera jucători cu experienţă, care să ajute echipa, având în vedere obiectivul fixat şi aşteptările fanilor", a declarat Mohammed Ghanem Al-Ali în cadrul conferinţei.

Jugurtha Hamroun a evoluat la FC Steaua un sezon, timp în care a strâns 44 de partide, a marcat 11 goluri şi a oferit şapte pase decisive. Antrenorul român Cosmin Olăroiu a pregătit Al-Sadd în perioada ianuarie 2009 - decembrie 2010.

viewscnt
Articole similare