Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce probleme medicale a ajuns să întâmpine Denis Alibec din cauza kilogramelor în plus: ”A fost decizia mea să slăbesc” | EXCLUSIV

Ce probleme medicale a ajuns să întâmpine Denis Alibec din cauza kilogramelor în plus: ”A fost decizia mea să slăbesc” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Denis Alibec (31 de ani) a vorbit despre greutatea sa, care a tot fost subiect de discuţie de când atacantul a revenit în fotbalul românesc. Ajuns spre final de drum, atacantul se află în, probabil, cea mai bună formă fizică a carierei.

Considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc în urmă cu 10 ani, pe când era legitimat la Inter Milano, Denis Alibec este un exemplu de jucător cu mare talent care nu şi-a putut atinge potenţialul.

În vremea în care se afla în academia italienilor, Alibec era unul dintre cei mai buni juniori ai echipei şi îi era prevăzut un viitor frumos în fotbal, care, în final, nu a mai avut loc.

Atacanul a fost ”bântuit” de accidentări pe tot parcursul carierei, dar mai ales kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, în contextul în care ar trebui să fie sportiv profesionist de meserie.

La fel ca în cazurile lui Jovan Markovic sau Constantin Budescu, greutatea lui Denis Alibec a fost adesea subiect de discuţie în presa din România.

Totuşi, la 31 de ani, revenit sub comanda lui Gică Hagi după 10 ani, internaţionalul român arată mai bine ca niciodată şi pare a fi în cea mai bună formă fizică a carierei.

”A fost decizia mea să slăbesc”

Au existat speculaţii că ”Regele” ar fi fost motivul din spatele acestei reveniri a lui Alibec, dar atacantul Farului susţine că totul a fost din proprie iniţiativă.

Jucătorul de 31 de ani a dezvăluit că ajunsese să aibă dureri la genunchi din cauza kilogramelor, astfel că a decis să slăbească.

”(n.r. s-a vorbit că ai kilograme în plus, acum eşti într-o formă fizică bună, a fost decizia ta sau a lui Hagi?) A fost decizia mea, pentru că am ajuns şi eu la o vârstă, resimţeam kilogramele, mă dureau genunchii şi am decis să slăbesc”, a declarat Denis Alibec, pentru Orange Sport.

Denis Alibec a fost în formă mare duminică, la meciul cu FC Botoşani, când a reuşit să marcheze un hat-trick în poarta lui Eduard Pap, în victoria 8-0 a Farului.

Cu aceste reuşite, Alibec a ajuns la borna de nouă goluri în acest sezon de Superliga, alături de patru pase decisive.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare