Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai mare regret din cariera lui Denis Alibec: ”Aveam calitatea necesară să rămân acolo. Ăsta sunt eu! Nu pot să mă controlez!” | EXCLUSIV

Cel mai mare regret din cariera lui Denis Alibec: ”Aveam calitatea necesară să rămân acolo. Ăsta sunt eu! Nu pot să mă controlez!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Denis Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport. Jucătorul a dezvăluit care este cel mai mare regret din cariera lui.

Denis Alibec nu se mai află la prima tinereţe. Jucătorul a trecut pe la majoritatea cluburilor puternice din Liga 1.

Fotbalistul a fost dus de Dan Petrescu în Turcia. Alibec a început promiţător, dar s-a accidentat după câteva meciuri, iar o lungă perioadă a fost indisponibil.

Alibec a ajuns în cele din urmă la CFR, dar nu a reuşit să impresioneze, motiv pentru care ardelenii au decis să îl cedeze la Atromitos, echipă din Grecia. 

În acest sezon, Gică Hagi l-a luat pe Denis Alibec la Farul şi a reuşit să îi revitalizeze cariera. Atacantul a marcat în acest sezon 6 goluri şi a fost unul dintre oamenii de bază de la Farul.

În perioada 2012-2014, fotbalistul a fost legitimat la echipa Inter Milano, după ce a evoluat şi pentru echipa U19 a italienilor. Totuşi, jucătorul nostru nu a reuşit să se impună şi a fost împrumutat, iar până la urmă s-a întors în România la Astra Giurgiu. 

Alibec a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport şi a dezvăluit care este marele său regret din carieră. Fotbalistul a dezvăluit că este dezamăgit de faptul că nu a rămas în campionatul italian.

El susţine că avea calitatea necesară să rămână acolo. De asemenea, a vorbit şi despre ieşirile pe care acesta le are pe teren în timpul meciurilor. 

”Aveam calitatea necesară să rămân acolo. Ăsta sunt eu! Nu pot să mă controlez!” 

”Sunt dezamăgit că nu am reuşit să mă impun în Italia, pentru că făcusem pasul foarte tânăr şi cred că aveam calitatea necesară să rămân acolo.

Mă enervez când nu-mi iese jocul. N-am treabă cu colegii, adversarul sau arbitrul. Pur şi simplu mă enervez pe mine. Ăsta sunt eu! Nu pot să mă controlez!”, a spus Denis Alibec, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: denis alibec-inter milano-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare