Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, dezlănţuit la adresa ”conducătorilor” de club din Superligă: ”Primarii nu sunt capabili să asfalteze o stradă, dar se pricep la fotbal” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, dezlănţuit la adresa ”conducătorilor” de club din Superligă: ”Primarii nu sunt capabili să asfalteze o stradă, dar se pricep la fotbal” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisunii Minutul 91, Viorel Moldovan a ţinut un discurs dezlănţuit la adresa unor ”conducători” de club din Superligă, specific primarii care încearcă să facă legea la echipele pe care le întreţin din bani publici.

Leo Strizu a stârnit un nou scandal în Superligă în legătură cu felul în care sunt conduse cluburile, după ce a recunoscut public, cu subiect şi predicat, că Gigi Becali decide tot la FCSB.

Deşi era, desigur, cunoscut că patronul se bagă la echipă, niciun antrenor nu a recunoscut public până acum acest lucru, în afară de poate Dinu Todoran.

Au existat păreri că Leo Strizu ar merita să îşi piardă licenţa din cauza acestor declaraţii, însă Viorel Moldovan a explicat că nu doar la FCSB sunt probleme din acest punct de vedere.

Fostul atacant al echipei naţionale a ţinut un discurs dezlănţuit la adresa primarilor care intervin la echipele din Superligă pe care le întreţin din bani publici.

”Primarii nu sunt capabili să asfalteze o stradă, dar se pricep la fotbal”

Moldovan este de părere că statul ar trebui să investească în sport, dar să îi lase pe cei calificaţi să facă legea la echipele susţinute cu bani publici, nu cum se procedează, de exemplu, la FC Argeş.

Poate unii nu au angajamente din această cauză, că nu au acceptat astfel de situaţii, de imixtiuni. Nu poţi, dacă m-ai angajat acolo, lasă-mă să lucrez, dă-mi timp şi judecă-mă la final dacă sunt în grafic sau nu.

Pentru ce m-ai angajat? Văd tot felul de situaţii, probleme peste tot. Deja primarii intră şi se pricep. Ei nu ştiu, nu sunt capabili să îşi asfalteze o stradă în oraş sau să rezolve situaţia cu o canalizare sau cu curentul, dar se pricep la fotbal, că dau bani din banii publici.

Ok, foarte bine că dau bani, dar, dacă angajaţi oameni, lăsaţi-i să îşi facă treaba, nu vă băgaţi. Nu numai ei, sunt o grămadă care cred că se pricep la toate, chiar şi aceşti oameni care au făcut bani, au făcut milioane. Cred că, dacă au făcut milioane, se pricep şi la fotbal”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI:

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare