Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştie nimic de fotbal”. MM, atac neaşteptat la adresa lui Dică: ”Unii vorbesc prostii şi cred că zic chestii inteligente”. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

”Nu ştie nimic de fotbal”. MM, atac neaşteptat la adresa lui Dică: ”Unii vorbesc prostii şi cred că zic chestii inteligente”. De la ce a pornit totul | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma derby-ului pierdut de FCSB cu CFR Cluj, scor 0-1, MM Stoica a lansat,un atac neaşteptat la adresa lui Nicolae Dică, pentru comentariile făcute de fostul antrenor al vicecampioanei în urma partidei câştigate de campioană la Bucureşti.

O nouă ediţie a derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj s-a încheiat cu concluzia preferată a lui Dan Petrescu: campioana s-a impus cu 1-0, în urma unui gol marcat din fază fixă, în repriza secundă.

Victoria obţinută i-a adus pe ardeleni la egalitate de puncte cu liderul Farul, în timp ce vicecampioana a rămas la nouă lungimi în urma echipelor pregătite de Hagi şi Petrescu.

În urma derby-ului, MM Stoica şi Marius Bilaşco au fost invitaţi împreună în studioul Orange Sport şi au vorbit despre desfăşurarea meciului.

Una dintre fazele de interes a fost cea a golului, când Andrei Vlad a rămas pe linie porţii, reuşind să blocheze primul şut al lui Janga, dar fiind învins cu a doua încercare.

După fluierul final, Nicolae Dică a sugerat că portarul vicecampioanei ar fi trebuit să iasă din poartă la acea fază, iar afirmaţia sa l-a scos din sărite pe MM Stoica.

MM Stoica, atac neaşteptat la adresa lui Nicolae Dică

Managerul general al vicecampioanei a declarat că orice persoană care afirmă astfel de lucruri nu ştie nimic de fotbal şi a mai notat că ”unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente”.

”(n.r. nu trebuia să iasă Vlad la faza asta?) Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Nicolae Dică şi MM Stoica se mai ”războiseră” în declaraţii după ”divorţul” dintre tehnician şi FCSB, dar îngropaseră securea.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare