Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Şut, dezvăluiri în premieră despre posibila despărţire de FCSB! Ce spune despre prelungirea pe care ar fi refuzat-o şi transferul în Turcia: ”Normal că îmi doresc”

Adrian Şut, dezvăluiri în premieră despre posibila despărţire de FCSB! Ce spune despre prelungirea pe care ar fi refuzat-o şi transferul în Turcia: ”Normal că îmi doresc”

FCSB

Comentarii

Adrian Şut (23 de ani) a lipsit de pe teren doar 12 minute din ultimele cinci partide de campionat ale FCSB-ului. Dorit insistent de Trabzonspor, fotbalistul vicecampioanei a oferit, în urma înfrângerii cu CFR, o serie de dezvăluiri în premieră în legătură cu posibila sa plecate de la Bucureşti.

Devenit om de bază odată cu revenirea pe gazon, în urma unei accidentări, şi plecarea lui Nicolae Dică, Adrian Şut deja a atras atenţia unei echipe importante din Europa.

Trabzonspor, campioana Turciei, este foarte interesată de jucătorul de 23 de ani, însă, până acum, nu a fost dispusă să plătească suma dorită de Gigi Becali.

Joi, presa turcă a anunţat că Şut ar fi refuzat o ofertă de a îşi prelungi contractul, care ar expira în vară, din partea celor de la FCSB şi că ar dori să îşi continue cariera în afara Superligii.

Integralist în partida cu CFR şi cu 438 de minute bifate din 450 în ultimele cinci meciuri de campionat, mijlocaşul a vorbit despre un posibil transfer în urma înfrângerii cu campioana.

Adrian Şut a dezvăluit că nu este neapărat dornic să plece şi că înţelegerea sa cu vicecampioana expiră de abia în vara lui 2024, negând şi că ar fi refuzat vreo ofertă de a îşi prelungi contractul.

Adrian Şut, dezvăluiri în premieră despre posibila despărţire de FCSB

Totuşi, jucătorul de 23 de ani a punctat că, dacă cele două cluburi ajung la un acord, transferul său în afară se poate materializa.

”(n.r. s-a scris de transferul tău, cum ai simţit această perioadă?) Nu vreau să mă gândesc la chestia asta. Nu m-am simţit nicicum. Sunt la Steaua (n.r. FCSB), dau 100% pentru Steaua (n.r. FCSB), o să dau tot timpul.

Cât sunt aici, o să dau tot ce pot. Nu mă gândesc să plec. (n.r. ţi s-a propus prelungirea contractului?) Nu vreau să discut despre asta. (n.r. a apărut în presă că ai fi refuzat şi că îţi doreşti să pleci) Nu e adevărat.

(n.r. în vară termini?) Nu, mai am un an. (n.r. acum că eşti om de bază, îţi doreşti să mai rămâi şi să iei titlul?) Normal că îmi doresc, cât timp sunt aici... dar nu ţine de mine.

Când o să se decidă că... sau o să se înţeleagă cluburile sau ce o să fie, dar eu sunt aici şi o să dau tot timpul tot ce pot pentru Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Adrian Şut.

Dacă pare că transferul lui Şut nu are şanse de a se materializa, un alt mijlocaş de la FCSB este pe picior de plecare, a dezvăluit Becali.

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare