Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB ia 1.5 milioane de euro! "Da, cred că pleacă". Gigi Becali anunţă primul transfer din iarnă | ULTIMA ORĂ

FCSB ia 1.5 milioane de euro! "Da, cred că pleacă". Gigi Becali anunţă primul transfer din iarnă | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele detalii din jurul echipei. În iarnă, mai mulţi fotbalişti se vor despărţi de echipa bucueşteană, iar afaceristul e pregătit să încaseze şi sume din transferuri.

Transfer pe ruta FCSB - Ferencvaros. Gigi Becali: "Da, cred că pleacă"

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii. Dezamăgit, Gigi Becali a criticat o decizie luată de Mihai Pintilii şi Leo Strizu şi l-a luat din nou la ţintă pe Florinel Coman. 

De asemenea, Gigi Becali a susţinut că Billel Omrani va fi lăsat liber de contract, dacă va continua să evolueze în acest fel. 

Un alt titular ar putea pleca în această iarnă. Conform Prima Sport, reprezentanţi ai campioanei Ungariei, Ferencvaros, au asistat de pe Arena Naţională la FCSB - CFR Cluj 0-1, iar aceştia l-au urmărit pe Malcom Edjouma. 

Mijlocaşul de 26 de ani este vizat de un transfer, după ce s-a aflat şi în atenţia echipei franceze Toulouse, iar oficialii maghiari au plecat şi cu un preţ fixat de afaceristul român. 

Gigi Becali crede că Malcom Edjouma se va despărţi de FCSB şi speră că va încasa 1.5 milione de euro. Ar fi o nouă afacere profitabilă, după ce francezul a fost cumpărat de la FC Botoşani pentru doar 330.000 de euro, la începutul anului. 

"Edjouma cred că o să plece. Da, cred că pleacă, a jucat extraoardinar azi. O echipă ungurească, nu ştiu. O să vedem, cred că o să plece. Eu le-am cerut un milion şi jumătate. Ce să aduc? Un punct azi era extraordinar, că un punct de azi erau cât două puncte la rotunjire", a spus Gigi Becali, conform sursei citate. 

În 40 de meciuri la FCSB, mijlocaşul a marcat de şapte ori şi a pasat decisiv în patru rânduri. 

Contestat, dar şi apreciat pentru evoluţiile sale, Malcom Edjouma nu l-a convins pe Dumitru Dragomir. 

Fostul preşedinte al LPF consideră că Edjouma se află la nivelul maxim în acest moment al carierei, la 26 de ani. 

”E jucător de pluton. E jucător pentru fotbalul românesc, dar fotbalul românesc este în coafă rău de tot. Au adus o mulţime de fotbalişti neterminaţi din ţări străine şi au pus frână tinerilor fotbalişti din România”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbfcsb cfr cluj 0-1malcom edjouma fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare