Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Edjouma de la FCSB: ”E jucător de pluton!” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Edjouma de la FCSB: ”E jucător de pluton!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit despre Edjouma, jucător pe care Gigi Becali speră să îl vândă.

Edjouma a avut o perioadă mai dificilă la FCSB în acest sezon. Mijlocaşul a părut că nu mai este titular indiscutabil, iar Gigi Becali a anunţat că are oferte pentru el. Patronul a recunoscut că este decis să îl cedeze.

Mai mult decât atât, el ar fi intrat în conflict cu Dică şi ar fi avut probleme şi cu Mihai Pintilii, chiar dacă antrenorul ”neoficial” al FSCB-ului nu a confirmat niciodată acest lucru. 

În ultimele meciuri, fotbalistul a părut că şi-a intrat din nou în mână. Edjouma a marcat şi pare că şi-a recâştigat locul de titular în echipa FCSB-ului. Dumitru Dragomir a vorbit despre fotbalistul lui Mihai Pintilii. 

Fostul şef de la LPF consideră că Edjouma nu are nimic special şi că este un fotbalist de ”pluton”. Mitică Dragomir a spus că jucătorii tineri români nu au loc să se afirme de străinii care au sosit în Liga 1. 

”E jucător de pluton!” 

”E jucător de pluton. E jucător pentru fotbalul românesc, dar fotbalul românesc este în coafă rău de tot. Au adus o mulţime de fotbalişti neterminaţi din ţări străine şi au pus frână tinerilor fotbalişti din România”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-dumitru dragomir-edjouma 

viewscnt
Articole similare