Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"La revedere cu el!". Prima "victimă" a lui Gigi Becali după FCSB - CFR Cluj 0-1: "Poate vrea să rămână tot timpul liber"

"La revedere cu el!". Prima "victimă" a lui Gigi Becali după FCSB - CFR Cluj 0-1: "Poate vrea să rămână tot timpul liber"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că e dezamăgit de atacantul pe care l-a transferat în urmă cu trei luni şi e pregătit să se despartă de el.

Gigi Becali, pregătit să se despartă de Billel Omrani

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii. A marcat Janga, în minutul 69, iar Billel Omrani, cel care a fost schimbat la pauză, a fost criticat de Gigi Becali. 

Cu un gol în 10 meciuri şi cu o evoluţie slabă împotriva fostei echipe, Billel Omrani a fost ameninţat că va fi lăsat liber de contract. 

Gigi Becali nu îi mai acordă mult credit atacantului care a stat luni bune fără contract, în vară, după plecarea de la CFR Cluj. 

„Am făcut o greşeală eu. Trebuia să joace David Miculescu de la început, ca atacant. Şi ar fi fost alta situaţia. Omrani deja nu mai... cam la revedere cu el! A pierdut toate mingile. 

Asta e, dacă va continua aşa, o să plece în vară şi cu asta basta. Poate asta vrea, să rămână tot timpul liber. Poate asta-i place lui. 

Am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Şi Cordea a fost mort, trebuia să joace Miculescu în dreapta, Cordea n-a avut nicio realizare”, a spus Becali la Prima Sport

Transferul lui Omrani la FCSB l-a surprins pe Dan Petrescu, cel care a amintit, înaintea duelului direct, declaraţiile fostului său fotbalist. 

"A  spus că vrea să plece în străinătate, nu mai vrea să joace în România la alt club. Astea sunt declaraţiile lui, nu ale mele. Ce pot să-i spun? La meciul cu noi nu o să-i urez baftă in niciun caz, poate după aia", a declarat Dan Petrescu în conferinţa de presă premergătoare meciului din fruntea Superligii. 

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: gigi becalibillel omranifcsbfcsb cfr cluj 0-1 

viewscnt
Articole similare