Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vlad, ”stâncă” în faţa campioanei şi a criticilor: ”Nu am de demonstrat nimănui că sunt un portar bun”

Andrei Vlad, ”stâncă” în faţa campioanei şi a criticilor: ”Nu am de demonstrat nimănui că sunt un portar bun”

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (23 de ani) a avut o evoluţie apreciată în duelul cu CFR Cluj, unul însă pe care FCSB l-a pierdut şi s-a distanţat de primele două clasate. Farul şi CFR sunt la egalitate de puncte, cu nouă mai multe decât bucureştenii.

FCSB a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-1, într-o restanţă din luna septembrie, când cele două combatante erau angrenate în Conference League.

Janga l-a făcut fericit pe Dan Petrescu prin golul pe care l-a marcat în minutul 69 şi a urcat-o pe CFR pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Farul.

Andrei Vlad, ”stâncă” în faţa campioanei şi a criticilor: ”Nu am de demonstrat nimănui că sunt un portar bun”

La finalul meciului, Andrei Vlad a tras concluziile. A avut o prestaţie foarte bună, cu multe intervenţii în care a scos goluri ca şi făcute, dar nu a mai avut ce face la reuşita atacantului lui CFR Cluj.

Portarul în vârstă de 23 de ani a comentat situaţia sa de la FCSB în ultima perioadă şi a precizat că se simte bine şi că îşi doreşte să evolueze cât mai mult. 

El a fost titular doar datorită unei conjuncturi favorabile. Titularul de bază, Ştefan Târnovanu, este momentan accidentat.

”Consider că a fost o partidă ok din partea noastra, o primă repriză destul de bună şi a doua destul de echilibrată. Ocaziile au fost echilibrate, ei au fost mai eficienţi la finalizare.

CFR e o echipă bună şi s-a văzut şi în seara asta că au făcut jocul pe care-l fac mereu. Ne pare rău că nu am continuat seria de cinci victorii consecutive. Pentru noi clar că e frustrant că am pierdut în asemenea mod.

(n.r. despre el) O evoluţie bună, dar contează mai puţin, pentru că nu am reuşit să luăm puncte.

 simt la fel, foarte bine, sunt sigur că suntem trei portari la echipă şi fiecare îşi doreşte să joace în aceeaşi măsură. Nu am de demonstrat nimănui nimic, că sunt un portar bun.

Timpul e foarte scurt. Meciul bate la uşă (n.r. cu Botoşani), trebuie să câştigăm şi să aducem moralul înapoi, să terminăm anul cu o victorie, a declarat Vlad, după meci.

Înaintea duelului dintre FCSB şi CFR Cluj, Basarab Panduru a sugerat că Andrei Vlad şi-ar dori o plecare de la formaţia roş-albastră.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare