Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bine că nu am luat bătaie de la Mioveni”. Pintilii a primit cu braţele deschise eşecul cu CFR Cluj: ”Băieţii au încercat, n-a intrat”

”Bine că nu am luat bătaie de la Mioveni”. Pintilii a primit cu braţele deschise eşecul cu CFR Cluj: ”Băieţii au încercat, n-a intrat”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (38 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de FCSB în faţa celor de la CFR Cluj. Duelul dintre vicecampioană şi campioană a fost adjudecat de echipa lui Dan Petrescu, în urma unei faze fixe, ”specialitatea casei”.

FCSB a pierdut cu CFR Cluj, 0-1, într-o restanţă din Superligă. Unicul gol a fost marcat de Janga, în minutul 69.

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

”Bine că nu am luat bătaie de la Mioveni”. Pintilii a primit cu braţele deschise eşecul cu CFR Cluj. Ce jucător l-a impresionat

La finalul meciului, Mihai Pintilii a fost mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi şi că primul său eşec ca tehnician la FCSB a venit cu campioana CFR Cluj, nu în faţa unei ”echipe mici”.

Totodată, acesta a ţinut să laude prestaţia lui David Miculescu, jucător pe care l-a remarcat pe lângă portarul Andrei Vlad.

”Un meci fără istoric, din păcate, am pierdut. Felicit jucătorii pentru atitduine, capul sus şi mergem înainte. Nu trebuie să studiezi, trebuie doar să te uiţi la meciurile CFR-ului. Asta e situaţia, suntem toti vinovaţi.

Nu mi s-a părut că a forţat mult, au avut doar câteva lovituri laterale. Asta au dorit, asta au obţinut. Aşa îşi doresc şi au luat cele trei puncte. E foarte greu să îi desfaci, să le dai gol. 

Mă aşteptam (n.r. la prima înfrângere). Băieţii au încercat, n-a intrat. Cum am zis să fim bucuroşi la victorie, aşa să fim şi la înfrângeri.

Bine că nu am luat bătaie cu Mioveni, cu o echipa mai mică. Vlad e acum portarul numărul unu, Fane (n.r. Târnovanu) e accidentat. Când ai concurenţă este benefic pentru echipă. Uitaţi-vă la Miculescu, demonstrează de fiecare dată când intră.

 

(n.r. despre Coman) Ţine doar de el. Dacă marca, căpăta şi mai multă încredere, creşte, mă bucur pentru el. Tavi are evoluţii foarte bune.

(n.r. despre Omrani) Prea multe sanse n-a avut, e greu. Şi când avea Farul 12 puncte avans, am zis că tot CFR va avea prima şansă la titlu”, a declarat Pintilii, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare