Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am diploma!”. Antrenor cu acte în regulă, dornic să revină în România: ”Am fost în multe ţări, dar aici este casa mea”

”Am diploma!”. Antrenor cu acte în regulă, dornic să revină în România: ”Am fost în multe ţări, dar aici este casa mea”

Fotbal intern

Comentarii

Ousmane N'Doye (44 de ani) a făcut carieră în fotbalul românesc ca jucător, iar acum este tentat să facă acelaşi lucru şi din postura de pe antrenor. Are licenţa care îi permite să practice această meserie şi este pregătit pentru orice provocare.

”Am diploma!”. Antrenor cu acte în regulă, dornic să revină în România: ”Am fost în multe ţări, dar aici este casa mea”

Ousmane N'Doye este un nume cunoscut în fotbalul mioritic. Fostul mijlocaş defensiv şi-a trecut în cartea de vizită mai multe cluburi din România, printre care FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari sau ASA Târgu Mureş.

S-a retras din cariera de jucător în 2019 şi a luat-o pe calea antrenoratului, iar acum este dispus să revină în fotbalul în care s-a remarcat pe teren.

Doar că, de această dată, la conducerea unei bănci tehnice. A anunţat că are licenţa de antrenor şi îşi doreşte să îşi practice meseria în România, o ţară care duce lipsă de tehnicieni cu acte în regulă.

”Nu era în drumul meu să fiu antrenor, dar apoi s-au întâmplat multe lucruri de care nici eu nu am ştiut. M-am gândit să am viaţă de familie, dar apoi totul s-a schimbat.

De ce nu pot să merg pe drumul ăsta? Am venit în Senegal să fac licenţă şi mulţumesc lui Dumnezeu că am diploma şi să merg pe drumul asta, de antrenor.

Anul viitor România o să fie pe Schengen, pe toată Europa. Se schimbă multe lucruri. Fotbalul poate să fie foarte dezvoltat.

Am fost în multe ţări, dar ce am văzut în România…parcă este casa mea. Oamenii sunt foarte bine, sunt foarte fericit acolo. Mi-am zis de ce nu aş sta în România pe viaţă, se poate.

Când eram la Vaslui, mă uitam la Steaua, la Dinamo. Dinamo era mai mult cu inima. Mie îmi plac echipele cu presiune, eu sunt pregătit să îmi dau viaţa . Aşa e în fotbal, face parte din viaţa mea. Mor pe teren pentru echipa mea.

Am văzut că Dinamo e echipa mea. Oriunde merg în România, sunt mândru de mine. Nu am cum să răsplătesc suporterii lui Dinamo. Le doresc doar să revină mai repede în Liga 1.

Dinamo e un club care se bate pentru primul loc. Dar la Vaslui… locul 5,6. Când eram acolo, ne băteam pentru locul 4”, a declarat N'Doye, conform Playsport.

Ousmane N'Doye a totalizat un număr 183 de meciuri în prima ligă din România, cele mai multe bifându-le în tricourile lui FC Vaslui şi Dinamo.

Afla mai multe despre: ndoyeantrenor 

viewscnt
Articole similare