Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răducioiu, discurs dur! I-a "mitraliat" pe şefii lui Dinamo: "Lăsaţi-o să intre în faliment şi gata! E bolnav terminal, ce au făcut?"

EXCLUSIV | Răducioiu, discurs dur! I-a "mitraliat" pe şefii lui Dinamo: "Lăsaţi-o să intre în faliment şi gata! E bolnav terminal, ce au făcut?"

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu (52 de ani) a avut un discurs dur la adresa lui Dinamo şi a conducătorilor din ultimul an şi jumătate, după ce a aflat că planul de reorganizare al "câinilor" a fost respins de instanţă, iar formaţia din Ştefan cel Mare e mai aproape de faliment decât de ieşirea din insolvenţă.

Dinamo se află în insolvenţă de un an şi jumătate, iar de atunci Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu au încercat să redreseze clubul din punct de vedere financiar. Încercare nereuşită, până în prezent, după ce planul de reorganizare al clubului a fost respins de instanţă.

EXCLUSIV | Răducioiu, discurs dur! I-a "mitraliat" pe şefii lui Dinamo: "Lăsaţi-o să intre în faliment şi gata! E bolnav terminal, ce au făcut?"

Retrogradată în Liga 2 pentru prima dată în istorie la finalul sezonului trecut, Dinamo e departe de a se salva de la dispariţie, din cauza problemelor financiare. În ciuda faptului că a chemat "specialişti" în insolvenţă, care au scos şi CFR-ul din impasul financiar, Iuliu Mureşan şi Răzvan Zăvăleanu n-au reuşit acelaşi lucru la Dinamo.

Planul de reorganizare al lui Dinamo a fost respsins de instanţă, iar "câinii" sunt mai aproape de faliment decât de ieşirea din insolvenţă. Invitat la Orange Sport, Florin Răducioiu a avut un discurs dur la adresa şefilor lui Dinamo din ultimul an şi jumătate.

"Lucrurile n-au fost făpcute în maniera... Ce fac oamenii ăştia, ce au făcut într-un an şi jumătate de insolvenţă? Ce au făcut? Cum au gestionat? Nu sunt competent în această discuţie, vorbesc ca suporter, mi se pare mai aproape de faliment. Atunci o lăsaţi să intre în faliment şi gata. E bolnav terminal Dinamo. Mi-aş dori să se înceapă cu o nouă echipă, s-a făcut mai mult rău decât bine", a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Instanţa a respins planul de reorganizare al lui Dinamo!

Administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 S.A e nevoit să propună un nou plan de reorganizare al societăţii. Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, cererea "alb-roşiilor".

Dinamo Bucureşti e pe locul al optulea în Liga 2, dar nu are linişte la nivel administrativ. Planul de reorganizare al societăţii aflate în insolvenţă a fost respins, un pas de care depinde viitorul clubului.

De asemenea, tribunalul a respins contestaţia acţionarilor Dorin Şerdean, Nicolae Badea şi Cornel Ţălnar, care nu sunt de acord ca DDB să devină noul acţionar majoritar.

Decizia Tribunalului Bucureşti este următoarea:

Respinge cererea creditorilor Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti privind desemnarea unui specialist care să-şi exprime o opinie cu privire la posibilitatea de realizare a planului in condiţiile art. 139 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, ca neîntemeiată.

Respinge, ca inadmisibile, obiecţiunile formulate de creditorii Cornel Ţălnar, Şerdean Pavel Dorin şi Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti.

În temeiul art. 139 alin. 5 din Legea nr.85/2014, respinge cererea privind confirmarea Planului de reorganizare modificat al debitoarei DINAMO 1948 SA propus de administratorul judiciar RTZ& PARTNERS SPRL - Filiala Bucureşti.

Stabileşte termen pentru continuarea procedurii la 06.02.2023. Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 13.12.2022

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare