Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani vs CFR Cluj. Cum văd oficialii campioanei primul meci contra jucătorului care a scris istorie în Gruia

Billel Omrani vs CFR Cluj. Cum văd oficialii campioanei primul meci contra jucătorului care a scris istorie în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj se duelează în derby-ul sfârşitului de an în România. Duelul dintre campioana şi vicecampioana României îi va pune faţă în faţă pe Billel Omrani, fost jucător al clujenilor, şi Dan Petrescu, actualul antrenor al formaţiei din Gruia.

Omrani a fost jucătorul celor de la CFR Cluj timp de şase sezoane (2016-2022), dar în vara acestui an a decis să se alăture FCSB, din postura de jucător liber de contract.

În majoritatea perioadei petrecute în Gruia, atacantul a fost pregătit de Dan Petrescu, antrenor ce îl va întâlni pentru prima dată din postura de adversar.

Billel Omrani vs CFR Cluj. Cum văd oficialii campioanei primul meci contra jucătorului care a scris istorie în Gruia

Meciul care se va disputa pe Arena Naţională va fi primul pentru Omrani contra fostei sale echipe, acolo unde şi-a trecut în cont cinci campionate ale României.

Înaintea duelului cu FCSB, preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a povestit cum va fi reîntâlnirea cu fostul jucător al ardelenilor.

”Condiţii bune de joc, un teren extraordinar. Sperăm sa fie cât mai mulţi spectatori, şi fotbaliştii iubesc acest lucru. Sperăm şi la un arbitraj fără greşeli.

(n.r. Istvan Kovacs) Este un arbitru de top, care vine de la Campionatul Mondial, unde a participat la congrese, seminarii de top. Vine după ce a avut o bază de pregătire solidă.

Aşa e la meciurile importante, e obişnuit, eşti mai emoţionat, trebuie să fie concentrat. Există VAR care este pregătit să repare greşeli de arbitraj. Orice început e diferit, inlcusiv la arbitrajul video în România.

(n.r. despre Omrani) În afara terenului suntem prieteni, înainte şi după meci, dar în timpul meciului vrem să câştigăm. Noi ne respectăm, ştim ce investiţii fac adversarii, FCSB-ul.

Suntem un club care acordă respect. Campionatul se joacă în continuare, indiferent de rezultatul acesta. Acordăm importanţă tuturor adversarelor, campionatul nu se decide într-un singur meci”, a declarat Balaj, înainte de FCSB - CFR.

Totodată, duelul dintre FCSB şi CFR Cluj va fi arbitrat de Istvan Kovacs, recunoscut ca singurul arbitru din Europa prezent la Campionatul Mondial din Qatar fără să conducă de la centru un meci în cadrul turneului final.

Omrani a marcat 47 de goluri şi a dat 42 de pase decisive, în 209 meciuri la CFR Cluj, dar acum este titular în atacul FCSB-ului.

 
 
 

Afla mai multe despre: omranifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare