Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno, golgheter doar cu echipe mici? ”Nici nu o atinge cu CFR”. Italianul, pus la zid înainte de derby-ul campionatului

Compagno, golgheter doar cu echipe mici? ”Nici nu o atinge cu CFR”. Italianul, pus la zid înainte de derby-ul campionatului

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (26 de ani) a fost pus la zid chiar înainte de duelul dintre FCSB şi CFR, adică primele două clasate ale sezonului trecut din campionatul României. Golgheterul italian a fost acuzat că nu va atinge mingea cu formaţia lui Dan Petrescu.

FCSB şi CFR se întâlnesc în cel mai aşteptat meci din România în acest sfârşit de an 2022.

Cele două echipe traversează o formă bună în campionat şi se clasează pe locuri de play-off.

Totuşi, vor fi şi câteva indisponibilităţi. Dacă la CFR Cluj vor lipsi mai mulţi jucători din defensivă, FCSB nu va putea conta pe Olaru şi Compagno, accidentaţi.

Compagno, golgheter doar cu echipe mici? ”Nici nu o atinge cu CFR”

Atacantul italian, golgheterul la zi din campionatul României, cu 13 goluri marcate, a fost ţinta criticilor lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta a precizat că vârful italian nu ar fi atins mingea dacă ar fi fost bun de joc împotriva formaţiei pregătite de Dan Petrescu, locul acestuia în echipa de start fiind luat de Billel Omrani.

“Olaru este o pierdere, are capacitate mare de efort. Aleargă mult. Compagno nu e nicio pierdere. Nici nu o atinge Compagno cu CFR.

Cred că e greu ca Gigi Becali să câştige în faţa lui Petrescu. Cei doi antrenori, Becali şi Petrescu, vor face ca meciul să fie unul frumos, dar nu cred că Petrescu va pierde”, a declarat Dragomir, conform ProArena.

Compagno a anunţat, printr-un mesaj pe reţelele de socializare, că nu va mai juca în acest an competiţional.

FCSB - CFR Cluj se joacă astăzi, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcompagno 

viewscnt
Articole similare