Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Semnal de alarmă la Farul! ”Dacă Hagi nu mă mai vrea, o să plec”. ”Regele”, aproape de despărţirea de fotbalistul pe care l-a reinventat?

Semnal de alarmă la Farul! ”Dacă Hagi nu mă mai vrea, o să plec”. ”Regele”, aproape de despărţirea de fotbalistul pe care l-a reinventat?

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a înregistrat o singură victorie în ultimele trei etape, iar situaţia nu este deloc una pozitivă la liderul din Superligă. Avantajul luat faţă de urmăritoare s-a micşorat, iar unii dintre jucători deja pun la îndoială viitorul lor la formaţia de la malul mării.

Farul Constanţa are meci cu FC Voluntari, vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00, şi speră să spele ruşinea de la Sibiu, din etapa precedentă, unde a plecat cu patru goluri încasate de la FC Hermannstadt.

Gică Hagi se simte sub o oarecare presiune şi are nevoie neapărat de o victorie care să mai liniştească atmosfera de la gruparea dobrogeană.

Denis Alibec ia în considerare despărţirea de Farul: ”Dacă domnul Hagi nu mă mai vrea, o să plec”

Mai mult de atât, unul dintre jucătorii importanţi din acest sezon pune la îndoială viitorul său la echipă.

În conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Voluntari, o echipă în formă în campionat, Denis Alibec a afirmat că este pregătit oricând de o posibilă plecare de la dobrogeni.

În ciuda faptului că şi-ar dori să fie în continuare la liderul campionatului, atacantul a precizat că îşi va încheia socotelile cu clubul al cărui golgheter este dacă Gică Hagi nu o să îl va mai vrea.

”Deocamdată, nu mă gândesc (n.r. la un transfer), dar dacă domnul Hagi nu mă mai vrea, o să plec. Vreau să stau aici până în vară, să ne luptăm la campionat, pentru că ăsta este obiectivul acum. Şi cred că putem face lucrul acesta.

Avem echipă bună, tânără, şi cu siguranţă nu faţa din ultimul meci este a noastră”, a declarat Alibec, înaintea meciului din Superligă.

Despre restanţa dintre CFR şi FCSB, care are loc astăzi, Denis Alibec a afirmat că îşi doreşte un rezultat favorabil pentru Farul, adică o remiză fără goluri.

”0-0 curat şi să câştigăm noi la Voluntari, să rămânem pe primul loc”, a adăugat atacantul celor de la Farul Constanţa.

La aproape 32 de ani, Alibec îşi trăieşte a doua tinereţe sub comanda ”Regelui”, care l-a adus în vara acestui an.

Este golgheterul Farului, cu nouă goluri marcate în 15 meciuri jucate în campionat. Are şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: farulhagialibec 

viewscnt
Articole similare